![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Θα το βρεις κι εσύ στο κέντρο της ” άνω ” πόλης της Πάφου, προικισμένο με αποικιακό χαρακτήρα, τη φρεσκάδα της πρόσφατης ανακαίνισής του και μια αύρα αρχοντική. Φινέτσα στα πάντα του, από τον ζεστό του ενδοχώρο, μέχρι και την αυλή του, σε προσκαλεί να το επισκεφτείς με το καλημέρα, πίνοντας εκλεκτά χαρμάνια καφέ, δροσιστικά smoothies και χυμούς, μέχρι δημιουργικά brunch και breakfast, πιάτα.
Η λίστα φαγητών για γεύμα ή δείπνο, περιεκτική και συμβατή για εσένα που είσαι fan των upgraded σαλατών και ορεκτικών, των πληθωρικών πλάτερ, μα κυρίως των premium κρεατικών, ψημένων όλων τους αριστοτεχνικά από την ομάδα των σεφ
Η εμπειρία του πολυπράγμονα διευθυντή Χάρη Χατζηγεωργιάδη, σε πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια και η αγάπη του για το κρασί, αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Temple, ιδίως για όλους τους οινολάτρεις, που θα έχουν ενώπιόν τους πέραν των 70 ντόπιων, νεοκοσμικών και παλαιοκοσμικών ετικετών για να συνδυάσουν με τις γαστριμαργικές τους επιλογές.
Επιλογές και με το ποτήρι, με τις πιο εκλεκτές φιάλες να προσφέρονται για γευσιγνωσία και με τη μέθοδο Coravin, ιδίως αν επιλέξει κάποιος τα προγραμματισμένα 4 course set menus ή τις βραδιές φιλοξενίας οινοποιών και παραγωγών του νησιού μας ή του εξωτερικού.
1ης Απριλίου, Πάφος, 8011
99 368896
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου