The Garrison Bar & Grill. Πήγαμε στη θεματική gastropub της πόλης και ζήσαμε όλη την εμπειρία

Gastropub με τα όλα του, το The Garrison Bar & Grill παινεύεται δικαίως για τη σαφή θεματική του φιλοσοφία και τον ρετρό του χαρακτήρα. Το τεράστιο επιτοίχιο έργο τέχνης – graffiti, στην πρόσοψη του μαγαζιού, που φέρει την υπογραφή του Paparrazi, θα σου θυμήσει αβίαστα την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Peaky Blinders, κάτι που θα συνεχιστεί κι εντός του επιβλητικού, ψηλοτάβανου ενδοχώρου.

Τεράστιοι καθρέφτες, ντυμένοι με κόκκινο τουβλάκι, τοίχοι, επίπλωση που σε ταξιδεύει πίσω στα 1920 στις γειτονιές και τις χαρακτηριστικές pubs του Birmingham και ένα bar με 10 + 7 βρύσες για drought μπύρες, συμπληρώνουν το σκηνικό που έχει στηθεί επιμελημένα και προσεγμένα από τους ιθύνοντες του The Garrison Bar & Grill.

Ξεκινάμε με γεμάτα τα ποτήρια μας με καστανόχρωμη γερμανική, αλλά και τσέχικη μαύρη μπύρα, τσιμπολογώντας κριτσανιστά, καλυμμένα με βότανα, μανιτάρια πορτομπέλο με μαγιονέζα Chipotle,  αλλά και halloumi pops, κλεισμένα σε τεμπούρα μπύρας, που έκαναν παρέα με Pico de gallo και glaze από ρούμι.

Η μουσική, επιλεγμένη με εντάσεις που δεν ενοχλούν, το σερβίς, με ποδηγέτη τον Στέλιο, τον διευθυντή του μαγαζιού και την ομάδα του, αξιοπρεπέστατο και πρόσχαρο, τόσο που σε κάνει να νιώθεις αμέσως, παράξενα, οικεία.

Ο σεφ Ανδρέας Ανδρέου στο πόστο του, δεν άργησε να μας δροσίσει με την υπερτροφική του σαλάτα με κατσικίσιο τυρί με dressing από lime και σιρόπι σφένδαμου. Η συνέχεια χόρτασε πρώτα το μάτι με το θηριώδες πλάτερ που έφτασε κοντά μας, φορτωμένο με κοτόπουλο σουβλάκι, ευλογημένο με γλυκιά πάπρικα, διλογία από λατρεμένο burger από κοτόπουλο, αλλά και το βοδινό ομόλογό του, με το pulled pork και τις άριστα τηγανισμένες πατάτες να συμπληρώνουν το πλουσιοπάροχο, μοιρασιάρικο πλατό.

Σκέτη σοκόλαση, η πληθωρική σοκολατίνα της gastrοpub, ενώ αν είσαι λάτρης του banoffee, τότε πόνταρε σε αυτό και δε χάσεις.



Πορφυρίου Δικαίου 16, Έγκωμη
22489999 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

HR: Έχεις ξαναδουλέψει σε εστιατόρια; Σ: Όχι, αλλά δεν είναι δουλειά νομίζω που θέλει εμπειρία. Το μόνο που σίγουρα δε θα ήθελα είναι να κρατώ δίσκο με ποτήρια…

Είμαι σίγουρη ότι παρόμοιες συνεντεύξεις για πρόσληψη σε εστιατόριο, γίνονται καθημερινά. Όμως θα παρακαλούσα αν έχετε την καλοσύνη να αναρτήσετε ένα απόσπασμα της προσωπικής συνέντευξης