![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Μετά που θα πιεις και το δεύτερο φλιτζάνι από αρωματικό καφέ στο μοναδικό Second Cup Bistro του νησιού (Mall of Engomi) ρίξε μια ματιά και στη λίστα φαγητών του και πόνταρε σε αυτά που αγαπάς.
Δημιουργικές σαλάτες, sushi, λεπτόφυλλες πίτσες, burgers, σάντουιτς και είδη σχάρας, το γαστριμαργικό οπλοστάσιο του Bistro, που εντυπωσιάζει σε κάθε επίσκεψη τους επαναλαμβανόμενους fans του.
Εμείς πάντως ταξιδέψαμε μονοκοπανιά σε Ιταλία μεριά με μια Special πίτσα με λεπτό, κριτσανιστό φύλλο και ποιοτικά υλικά, αλλά και με ένα ζουμερό, φτιαγμένο από επιλεγμένο βοδινό κιμά, burger, που πραγματικά μας έκανε να συγχαρούμε τους υπεύθυνους της κουζίνας.
Άριστα ψημένη και η μεγάλων διαστάσεων χοιρινή μπριζόλα που κράτησε όλα τα υγρά της, μα χάρισε στο στόμα το ζητούμενο ουμάμι, λόγω του ορθότατου θωρακίσματός της.
Τα σιροπιαστά της βιτρίνας, με πρωταγωνιστές το κανταΐφι, τον μπακλαβά και τα γεμιστά με αμύγδαλο, τρίγωνα, έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τον κύκλο της γεύσης.
Second Cup Bistro, Mall of Engomi
22 433222
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου