Scale. Συνεχίζει να ανεβαίνει ψηλά ψηλά στην γαστρονομική κλίμακα της Λευκωσίας

Ψιλο-δυσκολευτήκαμε να βρούμε τραπέζι, μα αισίως έγινε κι αυτό εφικτό. Η συνεχής του άνοδος, η επιμονή στην ποιότητα, σε όλα ανεξαιρέτως τα επίπεδα, μα κυρίως στην εξυπηρέτηση και στο φαγητό που φέρει την υπογραφή του κορυφαίου σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου, απέδωσαν γρήγορα, καρπούς.

Η αύρα και το vibe του, που θα εισπράξεις με το που θα καθίσεις κάτω από τα κρεμαστά φυτά, που μπλέκονται ανάμεσα στα φουτουριστικά φωτιστικά, μοναδική και ανεπανάληπτη. 

Η μουσική, εκεί που τη θες, σε ανεβάζει τόσο όσο για να απολαύσεις χωρίς εκκωφαντικούς αντιπερισπασμούς το Baba Ghanoush με κριτσανιστές πίτες και τραγανά crudites λαχανικών, παρέα με ινσταγκραμικό και απόσκοσμο στο στόμα Smoky Margarita cocktail, με νότες από μάνγκο και καπνιστό θαλασσινό αλάτι.

Ναι, θα ξαναζητήσω το εξωτικό Serenade cocktail και στην επόμενή μου επίσκεψη, ελπίζοντας να προτείνεται ακόμη στα πιάτα ημέρας, η σφυρίδα σεβίτσε με χυμό αγγουριού που έκλεψε από την πρώτη μπουκιά όλες τις εντυπώσεις της απαιτητικής μου παρέας.

Η σαλάτα με πάπια, τσίκορι, κρεμμυδάκι και σπόρια ξηρού κόλιανδρου, που σμίγουν τις γεύσεις τους με ντρέσινγκ πορτοκαλιού, είναι μια σαλάτα ορόσημο για το Scale, που σίγουρα θα πρέπει κι εσύ να τη βάλεις στις επιλογές σου.

Ο Γιώργος, ο διευθυντής του εστιατορίου και η ομάδα του, θα αποδείξουν την εμπειρογνωμοσύνη τους και σαν τους καλέσεις να συνταιριάσουν οινικά το ζουμερό λυθρίνι, που κολυμπά σε σάλτσα λεμονιού και λευκού κρασιού ή το πλούσιο σε γεύσεις και υφές, πιάτο ημέρας, τις ιβηρικές κοτολέτες σε πουρέ παστινάκι και ζωμό από ιβηρικό χοίρο.

Πίστεψε με η αύρα του μαγαζιού, ο κόσμος του που το διασκεδάζει και χαίρεται κάθε στιγμή στους πανέμορφα διακοσμημένους του, χώρους, αλλά και η εναλλασσόμενη μουσική του, δε θα σε κάνουν καμία στιγμή να κοιτάξεις το ρολόι.

Κοίταξέ το όμως κάποια στιγμή, πριν οι ζαχαροπλάστες κλείσουν την κουζίνα τους, γιατί το διαδραστικό Scale mille feuille με βανιλάτη κρέμα με ρούμι και τα εξωπραγματικά choux με πατισερί πιστάτσιο, γλασέ κεράσια και παγωτό βανίλια, είναι οι γλυκοί πειρασμοί που πρέπει ασυζητητί να υποπέσεις.

Map Boutique Hotel

Στασίνου 15, Κέντρο Λευκωσίας, 1060

22444999

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ξαναβγάλαμε το καπέλο στους έχοντες το γενικό πρόσταγμα σε πεντάστερο ξενοδοχείο Λεμεσού, για πολλούς λόγους, αλλά περισσότερο για την εκπαίδευση που έχουν προσφέρει στο προσωπικό τους…

Ξαναβγάλαμε το καπέλο στους έχοντες το γενικό πρόσταγμα σε πεντάστερο ξενοδοχείο Λεμεσού, για πολλούς λόγους, αλλά περισσότερο για την εκπαίδευση που έχουν προσφέρει στο προσωπικό

RiNNOVATE. Το απόλυτο συνέδριο για την περιφερειακή ανάπτυξη στην περιοχή της Αμμοχώστου – Συνέντευξη με τον συνδιοργανωτή Κυριάκο Αττούνη

Το Ίδρυμα Ignite, με ιδιαίτερη περηφάνια ανακοινώνει τη διοργάνωση του συνεδρίου RiNNOVATE, μια οραματική εκδήλωση αφιερωμένη στη διερεύνηση του μέλλοντος της περιφερειακής ανάπτυξης στην περιοχή