![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Οι φίλοι της υψηλής γαστρονομίας και του Beaujolais Nouveaux, θα συναντήσουν τον οινογαστρονομικό τους παράδεισο στην Πάφο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Annabelle, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023. Ο executive chef των Thanos Hotels, David Goodridge, έχει επιμεληθεί του degustation μενού και αναμένεται κι αυτή τη φορά να εξιτάρει τους γευστικούς κάλυκες των παρευρισκόμενων.
Για κράτηση θέσης ή και διαμονή, τηλεφωνήστε στο 26885000
Το μενού της βραδιάς:
Canape Reception with 2023 Maison Albert Bichot Beaujolais Nouveau
Goats cheese mousse with saffron
Choux with cream cheese and marinated salmon
Camembert with truffle and compressed apple
Arancini with wild mushrooms
Soy glazed beef tataki
From Our Bakery
Freshly Baked Breads
(Garlic focaccia, parmesan lavroche, ham-cheese croissants,
anchovy-olive puff, mini-French baguettes)
served with
Unsalted butter, Olive tapenade and Spiced cheese dip
Menu
Terrine de ‘Pate de Campagne’
Foie gras confit, wild boar, jambon Iberico, smoked ham-hock dressing
with quince and vanilla
(S, N, A)
2023 Maison Albert Bichot Beaujolais Nouveau
***
Roasted Pumkin Ravioli
Free range egg yolk, wild mushrooms and crispy chicken skin, aged parmesan
(E, G, D, S)
2022Maison Albert Bichot Beaujolais-Villages
***
Slow-Roasted Magret Duck
Confit leg bon-bon, spiced fig, roasted celeriac, black truffle jus
(G, D, A, S)
2021 Maison Albert Bichot Fleurie, La Madone
***
Pear and Almond Opera
Salted caramel ganache, caramelized macadamia nut ice cream
Poire William’s sabayon and honey lemon tuilles
(G, D, E, N, A, S)
2020 Vidal Fleury, Muscat de Beaume de Venise
€100.00 per person
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου