Οι φίλοι της υψηλής γαστρονομίας και του Beaujolais Nouveaux, θα συναντήσουν τον οινογαστρονομικό τους παράδεισο στην Πάφο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Annabelle, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023. Ο executive chef των Thanos Hotels, David Goodridge, έχει επιμεληθεί του degustation μενού και αναμένεται κι αυτή τη φορά να εξιτάρει τους γευστικούς κάλυκες των παρευρισκόμενων.
Για κράτηση θέσης ή και διαμονή, τηλεφωνήστε στο 26885000
Το μενού της βραδιάς:
Canape Reception with 2023 Maison Albert Bichot Beaujolais Nouveau
Goats cheese mousse with saffron
Choux with cream cheese and marinated salmon
Camembert with truffle and compressed apple
Arancini with wild mushrooms
Soy glazed beef tataki
From Our Bakery
Freshly Baked Breads
(Garlic focaccia, parmesan lavroche, ham-cheese croissants,
anchovy-olive puff, mini-French baguettes)
served with
Unsalted butter, Olive tapenade and Spiced cheese dip
Menu
Terrine de ‘Pate de Campagne’
Foie gras confit, wild boar, jambon Iberico, smoked ham-hock dressing
with quince and vanilla
(S, N, A)
2023 Maison Albert Bichot Beaujolais Nouveau
***
Roasted Pumkin Ravioli
Free range egg yolk, wild mushrooms and crispy chicken skin, aged parmesan
(E, G, D, S)
2022Maison Albert Bichot Beaujolais-Villages
***
Slow-Roasted Magret Duck
Confit leg bon-bon, spiced fig, roasted celeriac, black truffle jus
(G, D, A, S)
2021 Maison Albert Bichot Fleurie, La Madone
***
Pear and Almond Opera
Salted caramel ganache, caramelized macadamia nut ice cream
Poire William’s sabayon and honey lemon tuilles
(G, D, E, N, A, S)
2020 Vidal Fleury, Muscat de Beaume de Venise
€100.00 per person
Στο Holy Cow neocanteen, στην πόλη του Ζήνωνα, δεν πας μια φορά. Πας και ξαναπάς, παίρνεις και τους φίλους σου και μάλιστα αυτούς που εκτιμάνε
Δυο εντυπωσιακά αστρικά φαινόμενα, θα είναι ορατά εν μέρει και με γυμνό μάτι, στις 21 Ιανουαρίου και στις 28 Φεβρουαρίου 2025. Οι λάτρεις της αστρονομίας,
Σύμφωνα με την Έκθεση για το μέλλον των εργασιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), περισσότεροι από 4 στους 10 εργοδότες δήλωσαν ότι θα κόψουν θέσεις
Ένα μεγάλο μπαμπά και μάλιστα με ρούμι, θα φτιάξεις κι εσύ, άμα διαβάσεις καλά καλά τη συνταγή του βραβευμένου σεφ Σάββα Σάββα. Μια συνταγή αγαπησιάρικη,
Τα θετικά τουριστικά δεδομένα του νησιού, ιδιώς αυτά του 2024, δε θα μπορούσαν παρά να προσελκύσουν περισσότερες επενδύσεις, ιδίως στο πτητικό οργανόγραμμα πολλών εταιριών, που