TRA DUE. Fine dining ιταλική κουζίνα στην Κεφαλονιά, διά χειρός Λευτέρη Λαζάρου (Video)

Εκτός από ιχθυογαστρονομία στο Fishkardo Κεφαλονιάς, ο κορυφαίος σεφ Λευτέρης Λαζάρου μας προτείνει και ιταλική, fine dining κουζίνα, στο νεοαφιχθέν TRA DUE. Βρίσκεται στην καρδιά του Φισκάρδου, στην πλατεία Καββαδία του ομώνυμου ποιητή, σε ένα πανέμορφο πέτρινο διατηρητέο κτίριο που έχει ανακαινισθεί πλήρως και ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική και την αισθητική του.

Στο μενού θα βρείτε fine dining κλασικά ιταλικά πιάτα με έμφαση στο κρέας και τα λαχανικά από το κτήμα της οικογένειας των ιδιοκτητών που επιμένουν στις παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας με μεράκι και αγάπη για τον τόπο τους.

Αντιπροσωπευτικά πιάτα στο Tra Due είναι η Καπονάτα με κολοκύθι, μελιτζάνα, σέλερι, καβουρδισμένο κουκουνάρι και πέστο βασιλικού, η Καπρέζε με ντοματίνια, λάδι αρωματισμένο με θυμάρι, πέστο με φιστίκια Αιγίνης και μοτσαρέλα μπουφάλα και το υπέροχο Vitello tonnato με κρέμα τόνου, φρέσκα baby λαχανικά και μαρμελάδα ντομάτας.

Εξαιρετικό και το ριζότο με σπαράγγια, τυρί γκοργκοντζόλα και κουμκουάτ, η καρμπονάρα με pennoni rigati και σπεκ, τα Tagliolini με λεμόνι, ντοματίνια κονφί, σάλτσα Νάπολι και φιλεταρισμένο μπαρμπούνι αρωματισμένο με βασιλικό και η εντυπωσιακή Μπιστέκα με ψητά baby λαχανικά και τρεις σάλτσες.

 Αξίζει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε τα εξαιρετικά επιδόρπια, όπως το tiramisu, την panacotta με κρέμα καραμελωμένης λευκής σοκολάτας και semifreddo φιστίκι, γκανάς βύσσινο και namelaka μαστίχα.

https://tradue.gr/

Tra Due, Πλατεία Καββαδία, Φισκάρδο, Κεφαλονιά

+30 2674 041 773

Videographer – Vassilis Goutis
Photographer – Konstantinos Sofikitis
Concept & Production – Christiana Darmi

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,