
Άμα πας μια φορά, θα ξαναπάς και θα ξαναπάς. Οι λόγοι πολλοί, αλλά σου γράφω αυτούς που κατάταξε στις πρώτες θέσεις η ομάδα της Fine & Fine που πήγε για brunch χθες κι έμεινε ώρα πολλή για να δοκιμάσει και το lunch:
Vibe
Ο χώρος έχει τη δικιά του ιστορία, έχει και το δικό του μοναδικό vibe. Έχει τον κόσμο του, που είναι πρώτα απ’ όλα ψαγμένος και επιλεκτικός και επιζητεί την ποιότητα και την καλαισθησία.
Ατμόσφαιρα
Στην εξίσωση, βάλε τους ντιζαϊνάτους χώρους του ξενοδοχείου, την επιλεγμένη μουσική, το αναμμένο τζάκι που φορτώνεται συνεχώς ξύλα για να σε ζεσταίνει από όλες τις απόψεις, αλλά βάλε και το πλούσιο πράσινο που τα “λέει” όμορφα με το γαλάζιο των περιμετρικών πισινών.
Καθαριότητα
Σπάνια βάζουμε τόσο υψηλή βαθμολογία στον τομέα “καθαριότητα”, είτε αυτό αφορά το δωμάτιο και τους κοινόχρηστους χώρους, είτε τις τουαλέτες και τις σάλες εστίασης
Οι άνθρωποί του
Ε’ οι άνθρωποί του είναι αυτοί που το στηρίζουν, που το προσδιορίζουν και που στέκονται δίπλα σου ως και όχι σαν, πραγματικοί οικοδεσπότες. Μιλάμε φυσικά για τους ίδιους τους ιδιοκτήτες και τα παιδιά τους.
Βραβευμένη γαστρονομία
Τι να περιμένεις από ένα βραβευμένο για το φαγητό του χώρο, του οποίου ηγείται ένα πολυβραβευμένος σεφ, ο Chris Theofanous. Οι προσδοκίες υψηλές, οι επιλογές αρκετές, νόστιμες, φτιαγμένες με αγάπη, αλλά και με πρωτοκλασάτα υλικά.
Δοκίμασε οπωσδήποτε το bowl με acai και μούρα, το χειροποίητο προζυμένιο ψωμί με μανιτάρια, αυγό ποσέ και κρεμώδη πράσα, αλλά και την σαλάτα με σπανάκι, παρμεζάνα, καρύδια και βινεγκρέτ τρούφας.



Τα δημιουργικά σπαράγγια με αυγό ποσέ, νιόκι και κρέμα α λα καρμπονάρα, είναι must, ενώ το απόλυτο must είναι το τρυφερό ribeye, με veal jus, ποικιλία μανιταριών και μπροκολίνι.


Alasia Boutique Hotel
Χαϊδαρίου 6, Λεμεσός, 3020
25 332000





Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
