Η θάλασσα όλη, στο απαστράπτων εστιατόριο Thalassa

Μπήκε ο Νιόβρης, ξεκίνησαν τα μποφόρια να ανεβαίνουν και μπήκαν προσωρινές κλειδαριές στα εαρινά εστιατόρια των παραλιακών μας θερέτρων. Μη μου στενοχωριέσαι όμως που κλείσανε για λίγους μήνες οι πόρτες στο βραβευμένο Limanaki του Amathus Beach Hotel στη Λεμεσό, γιατί την ίδια στιγμή άνοιξαν αυτές του Thalassa.

Ένα εντυπωσιακό εστιατόριο, με ανατρεπτικό διάκοσμο, τη θάλασσα αντίκρυ, θείο δώρο κι ένα μενού ψαροφαγικό και μεσογειακό. Άφθονες γαστρονομικές νότες από το Limanaki και άλλες τόσες εκπλήξεις από την καταξιωμένη μπριγάδα των σεφ, συμπληρώνουν μαζί με τις επιλογές της βιτρίνας ψαρικών το γαστριμαργικό οπλοστάσιο του εστιατορίου.

Στα συν η ενημερωμένη κάβα κρασιών και η ύπαρξη σομελιέρ, για να απολαύσεις οινογαστρονομικό, a la carte ή Degustasion γεύμα ή δείπνο, που σίγουρα θα το θυμάσαι για καιρό.

Amathus Beach Hotel
Thalassa Fish Restaurant
25 832000

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή