Οινο-γαστρονομική σύμπραξη στο Cor Gastronomy του σεφ Chris Theofanous με κρασιά Vlassides και Tsiakkas

Μια ξεχωριστή γαστρονομική βραδιά παίρνει σάρκα και οστά στις 22 Ιουλίου, επιμελημένη από τον chef Chris Theofanous με ένα πολυδιάστατο μενού που αναδεικνύει εποχιακά υλικά και εκλεπτυσμένες τεχνικές.

Τα πιάτα συνοδεύονται ιδανικά με εξαιρετικά κρασιά, επιλεγμένα με φροντίδα από τον Σοφοκλή Βλασίδη και τον Ορέστη Τσιάκκα.



Για κρατήσεις επικοινωνείτε
στο 25 725100 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή