
Χαλαρά, όμορφα κι ωραία, κάθεσαι με την παρέα σου στην υπερυψωμένη του βεραντούλα επί της Λεωφόρου Πρωταρά, ασπρίζεις τα χείλια σου με μια παγωμένη μπυρίτσα και μελετάς τα μεζεκλίκια του “Σουκρή”. Η λαδόκολλα που είναι απλωμένη μπροστά σου, θα γίνει σε λίγα λεπτά η βάση για να προσγειωθούν οι ζεστές ελληνικές πιτούλες, οι εξαίρετοι, με άφθονο κολοκύθι, κολοκυθοκεφτέδες που όσους και να παραγγείλεις, πάντα θα λες “λίγοι ήτανε”, αλλά και τα μικρούλικα φαλάφελ, που είναι σκέτη μπουκιά και συγχώριο.


Οι σαλάτες στου “Σουκρή”, όπως η ελληνική και η λατρεμένη όλων, Ντάκος, να ξέρεις ότι είναι πληθωρικές και φτιαγμένες με επιλεγμένα ζαρζαβατικά, ζουμερές ντομάτες κα καλό λαδάκι, ενώ το ίδιο λατρεμένες είναι και οι αλοιφές του, όπως το ιδανικό σε οξύτητα, καλοχτυπημένο του ταχίνι και το δροσερό τζατζίκι.

Στην υγειά της παρέας, που ήδη απολαμβάνει χοιρινό και από κοτόπουλο, μαριναρισμένο σουβλάκι στο ξυλάκι, αλλά και υπέροχο σε δάγκωμα μπριζολάκι του λαιμού και πανσέτα κριτσανιστή και λαχταριστή που στο εγγυώμαι, κάθε φορά θα τη βάζεις στην παραγγελιά σου. Γράψε το όπου θες, ότι το signature, με επιλεγμένα αρτύματα, χειροποίητο λουκάνικο του μαγαζιού, θα αρέσει σε όλη την παρέα, μα το ίδιο σημείωσε και για το σουτζουκάκι και το μπιφτέκι κοτόπουλου, που μοσκοβολά πάπρικα.

Αυτό που θέλω όμως να υπογραμμίσεις, γιατί εκτός από εμένα, το λένε όλοι ανεξαιρέτως, είναι ότι το Σουβλάκι του “Σουκρή”, που έχει ακόμη ένα αδελφάκι στο κέντρο του Παραλιμνίου, είναι ένα από τα πιο value for money ταβερνάκια του νησιού.
Το σουβλάκι του “Σουκρή
Λεωφόρος Πρωταρά 66, Πρωταράς
23 833399

Το νέο εστιατόριο στη Μαρίνα Λεμεσού επαναπροσδιορίζει τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα Η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το δέλτα συμμέθεξις, τη νέα πρόταση του ομίλου PNS Restaurants,

Αυτή την Παρασκευή, στη μοναδική τιμή των €30 το άτομο! Αυτή την Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου, το Holy Cow Neocanteen σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή βραδιά

Ένα τραπέζι μπορεί να ενώσει ανθρώπους και να αλλάξει ζωές; Σίγουρα ΝΑΙ! Το βραβευμένο εστιατόριο της Πάφου The Lodge Southern African Steak and Seafood Restaurant,

Κρυμμένο μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ανάμεσα στο πλούσιο πράσινο του resort και των πανέμορφων πισίνων του, θα βρεις το Pelagos. Ένα ταβερνάκι απλό, προσιτό για

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές
