Ρώτησα τι είδους κουζίνα σερβίρουν, για να πάρω την απάντηση “Διάφορα”…

Συγγνώμη που ρωτώ, αλλά μπορεί και να είμαι άσχετη. Το άτομο που απαντάει το τηλέφωνο στο εστιατόριο, δεν πρέπει να το εκπαιδεύει κάποιος; Εγώ πάντως νομίζω πώς πρέπει, δεν ξέρω αν το πιστεύει κι ο ιδιοκτήτης ή οι ιδιοκτήτες του Cafe restaurant στο κέντρο της Λευκωσίας, γιατί η κοπελιά που απάντησε στο τηλέφωνο όταν πήραμε τηλέφωνο για φαγητό μας απάντησε με ένα: Ναιιιιι. Αφού ρώτησα αν είναι όντως εστιατόριο εκεί που πήρα, εισέπραξα και την απάντηση. Ναι είναι, τι θέλετε παρακαλώ; Ήμουν έτοιμη να της πω “Τι να θέλω κορίτσι μου άραγε, για υπολόγισε” μα είπα να μην τσαντιστώ χρονιάρες μέρες που είναι και τι ρώτησα τι είδους κουζίνα σερβίρουν, για να πάρω την απάντηση “Διάφορα”.  Ευχαριστώ πολύ, της είπα, θα ενημερώσω και την παρέα μου για τις πληροφορίες που μας δώσατε και θα σας πάρουμε πίσω. Αγαπητέ ιδιοκτήτη, εγώ πάντως και οι φίλοι μου ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ για κράτηση. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.
 
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού