
“Ταυτότητα, πιστωτική κάρτα και όνομα κράτησης, παρακαλώ”. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της κυρίας στη ρεσεψιόν του upgraded παραλιακού ξενοδοχείου, μόλις φτάσαμε μπροστά της. Το “καλημέρα” μάλλον θα της έπεσε στο δρόμο, μαζί με το χαμόγελο, το οποίο από ότι κατάλαβα και από το check out μας, ξεχασμένο κι αυτό το έχει. Η ερώτηση της εφτάχρονης κόρης μου, καθ’ όλα δειχτική της όλης κρύας υποδοχής και του παγωμένου ξεπροβοδίσματος: Μαμά, γιατί αυτή η κυρία είναι θυμωμένη μαζί μας; Μεταξύ μας, δεν ξέρω με ποιο έπρεπε να θυμώσω, με αυτή ή με τα αφεντικά της. Κυπριακή φιλοξενία σου λέει ο άλλος. Δεν την πήραμε εμείς πάντως, έστω κι αν έφυγαν δυο εκατοστάρικα για να τη ζήσουμε!








Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
