
Άμα πας μια φορά, θα ξαναπάς και θα ξαναπάς. Οι λόγοι πολλοί, αλλά σου γράφω αυτούς που κατάταξε στις πρώτες θέσεις η ομάδα της Fine & Fine που πήγε για brunch χθες κι έμεινε ώρα πολλή για να δοκιμάσει και το lunch:
Vibe
Ο χώρος έχει τη δικιά του ιστορία, έχει και το δικό του μοναδικό vibe. Έχει τον κόσμο του, που είναι πρώτα απ’ όλα ψαγμένος και επιλεκτικός και επιζητεί την ποιότητα και την καλαισθησία.
Ατμόσφαιρα
Στην εξίσωση, βάλε τους ντιζαϊνάτους χώρους του ξενοδοχείου, την επιλεγμένη μουσική, το αναμμένο τζάκι που φορτώνεται συνεχώς ξύλα για να σε ζεσταίνει από όλες τις απόψεις, αλλά βάλε και το πλούσιο πράσινο που τα “λέει” όμορφα με το γαλάζιο των περιμετρικών πισινών.
Καθαριότητα
Σπάνια βάζουμε τόσο υψηλή βαθμολογία στον τομέα “καθαριότητα”, είτε αυτό αφορά το δωμάτιο και τους κοινόχρηστους χώρους, είτε τις τουαλέτες και τις σάλες εστίασης
Οι άνθρωποί του
Ε’ οι άνθρωποί του είναι αυτοί που το στηρίζουν, που το προσδιορίζουν και που στέκονται δίπλα σου ως και όχι σαν, πραγματικοί οικοδεσπότες. Μιλάμε φυσικά για τους ίδιους τους ιδιοκτήτες και τα παιδιά τους.
Βραβευμένη γαστρονομία
Τι να περιμένεις από ένα βραβευμένο για το φαγητό του χώρο, του οποίου ηγείται ένα πολυβραβευμένος σεφ, ο Chris Theofanous. Οι προσδοκίες υψηλές, οι επιλογές αρκετές, νόστιμες, φτιαγμένες με αγάπη, αλλά και με πρωτοκλασάτα υλικά.
Δοκίμασε οπωσδήποτε το bowl με acai και μούρα, το χειροποίητο προζυμένιο ψωμί με μανιτάρια, αυγό ποσέ και κρεμώδη πράσα, αλλά και την σαλάτα με σπανάκι, παρμεζάνα, καρύδια και βινεγκρέτ τρούφας.
Τα δημιουργικά σπαράγγια με αυγό ποσέ, νιόκι και κρέμα α λα καρμπονάρα, είναι must, ενώ το απόλυτο must είναι το τρυφερό ribeye, με veal jus, ποικιλία μανιταριών και μπροκολίνι.
Alasia Boutique Hotel
Χαϊδαρίου 6, Λεμεσός, 3020
25 332000
Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυσή τους, οι Φούρνοι Ζορπάς πραγματοποίησαν μια ιδιαίτερη εκδήλωση προς τιμήν του προσωπικού τους, σηματοδοτώντας την
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, γι’ αυτό σημείωσέ το κι εσύ όπου θες. Δοκιμάσαμε ψες, μετά από συστάσεις πολύ ψαγμένων φίλων του παραδοσιακού, κυπριακού κλέφτικου,
Χταποδάκι στιφάδο να φτιάξεις κι εσύ σήμερα, γιατί σου ‘χουμε μια συνταγή δοκιμασμένη, μα πάνω απ’ όλα γευστική, που θα γλύφεις και τα δάκτυλά σου.
Η βραδιά στο Locatelli τα είχε όλα. Και το όλα και λίγο μου ακούγεται. Πρώτα απ’ όλα να ξεκινήσω από τις εικόνες, τα οπτικά ερεθίσματα
Τα εγκαίνια θα τελέσει η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα. Αννίτα Δημητρίου, την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2025 στις 7:30 μ.μ.. Με παρουσία σε μουσεία