Όταν βλέπουμε κάτι καλό, πρωτοπόρο και τίμιο, έχουμε υποχρέωση να το λέμε. Κι αν είχα να εστιαστώ μόνο σε ένα λόγο για τη δημοσιοποίησή του, θα σου έλεγα ότι αυτό γίνεται γιατί πρέπει να αποτελέσει παραδείγμα προς μίμηση και σε άλλα καταλύματα.
Το νέο εστιατορικό concept του Jasmine Gastrobar προάγει με ένα όμορφο τρόπο το sharing. Θα βρεις και θα απολαύσεις και τις μερίδες σου, αλλά πληθώρα πιάτων, με έμφαση στα ορεκτικά, έχουν οργανωθεί έτσι ώστε να είναι εύκολο να μοιραστούν στην παρέα, με την απλή μέθοδο των τεμαχίων.
Σημείωσε για παράδειγμα τα 4 ξυλάκια από USDA Ribeye σχάρας – Yakitori – με σπιτικό τεριγιάκι ή τα 4 τεμάχια από κροκέτες καλαμαριού με κρέμα γιαουρτιού, βασιλικό, λάιμ και χαρίσσα. Δικαιολογημένα ερωτά η παρέα των 5 ή των 6 ατόμων που θέλει να τα απολαύσει ” Τι κάνουμε παιδιά;
Πρέπει να παραγγείλουμε 2 μερίδες, άρα 8 τεμάχια για να φάμε όλοι; Αφού εμείς 5 είμαστε! Ουσιαστικά γιατί να πληρώσω για 8 τεμάχια, αφού 5 χρειάζομαι από κάθε μοιρασιάρικο πιατάκι; ” Η διεύθυνση του Jasmine Gastrobar, τη λύση τη βρήκε, είναι τιμιότατη και την επικροτώ.
Στις πληροφορίες σε όλα τα πιάτα που είναι δομημένα με τεμάχια, αναγράφεται ο αριθμός των τεμαχίων έτσι ώστε οι πελάτες να είναι ενήμεροι και να γνωρίζουν με ποιο τρόπο θα τα μοιραστούν. Κάτω από την περιγραφή, ακολουθεί και η καινοτομία που έχουν εισάξει, η οποία δεν είναι άλλη από την τιμή για παραγγελία έξτρα τεμαχίου.
Άρα η παρέα των 6 έχει την ευχέρεια να παραγγείλει ακόμη 2 τεμάχια και δεν είναι υποχρεωμένη να παραγγείλει ολόκληρη μερίδα για να την αρκέσει, πληρώνοντας έτσι και περισσότερα χρήματα κατά άτομο.
Χίλια μπράβο στην ομάδα του Jasmine Gastrobar για την τιμολογιακή τους επιλογή η οποία στην τελική σέβεται τις τσέπες των επαναλαμβανόμενών της πελατών που κατακλύζουν καθημερινά το βραβευμένο εστιατόριο της Λακατάμειας.
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 310, Λακατάμεια
96 616161
Τη Κυριακή 13 Οκτωβρίου, θα έχουμε γι’ ακόμα μια φορά την ευκαιρία να ζήσουμε μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία στην καρδιά της Λεμεσού στο πλαίσιο της
Έρωτας, φυσικά και η διαδρομή για να φτάσεις από την είσοδο του εμβληματικού ξενοδοχείου, μέχρι και τον γαστρονομικό σου προορισμό. Μονοπάτια, κρυμμένα κυριολεκτικά μέσα στο
Ωραία που ‘ναι η Κυριακή, άμα βάλεις όμως στο πρόγραμμά σου κάτι το διαφορετικό ή κάτι το οικείο που σε κάνει εσένα κι όσους αγαπάς,
Καλό χοιρινό κρέας, κόκκινο κρασί, Κουμανδαρία και ξηρός κόλιανδρος, οι βασικοί συντελεστές του βραβευμένου σεφ Σάββα Σάββα, που θα μας μάθει σήμερα να φτιάχνουμε τα
Η οδός Στασικράτους στη Λευκωσία, έχει να παινεύεται και για το Νοερά της. Κι αν με ρωτάς να σου πω περί τίνος πρόκειται, έχω να