
Η νέα χρονιά, φέρνει και νέα ανοίγματα στο ξενοδοχείο Amara, με εστιατόριο έκπληξη. Μιλάμε φυσικά για το τέταρτο στη σειρά a la carte εστιατόριο, που μόλις μάθουμε περισσότερα, θα επανέλθουμε, το οποίο θα συμπληρώσει την γαστρονομική τριάδα του Matsuhisa, του Giorgio Locatelli και της πιο πρόσφατης άφιξης, του Nerea.
Για τους σκοπούς της διεκπεραίωσης του όλου έργου, αλλά και για την προετοιμασία περισσότερων εκπλήξεων προς τους θαμώνες του ξενοδοχείου, το πολυτελές κατάλυμα θα κάνει ένα σύντομο break από τις 7 Ιανουαρίου, μέχρι και τις 11 του Φλεβάρη.
Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο
Στη γεμάτη ζωή, χαμόγελα και ευτυχισμένους ανθρώπους Μπέμπα, τα γαστρονομικά δρώμενα έχουν πάντοτε – και εννοώ καθημερινά – κάτι το διαφορετικό. Είναι, από τη μία,
Ο barista trainer του Dimello Cyprus, Χρήστος Δαράκης, μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για έναν απολαυστικό freddo espresso — το πιο ελληνικό ρόφημα του καλοκαιριού!
Με ιστορία που ξεπερνά τον έναν αιώνα, το New Helvetia Hotel στις Πλάτρες αποτελεί σημείο αναφοράς για την κυπριακή φιλοξενία. Συνδυάζοντας την παράδοση με την