Να, γιατί όλοι μιλάνε για το brunch του Antasia!

Και γιατί να μη μιλάνε όλοι δηλαδή για αυτό το brunch; Κατ’ ακρίβεια παραμιλάνε, γιατί πρώτα απ’ όλα θα περάσεις τη μέρα σου σε ένα φουτουριστικού σχεδιασμού μαγαζί, που όπου και να κάθεσαι θα έχεις μπροστά σου πιάτο, ολάκερη τη θάλασσα, την αμμώδη, αλλά και βραχώδη ακτογραμμή και φυσικά την by the sea πόλη της Πάφου, με τα εντυπωσιακά της ξενοδοχεία, που φτάνουν μέχρι και το γραφικό κάστρο της Πάφου.

Η εξυπηρέτηση, θα το διαπιστώσεις κι εσύ, είναι άλλου επιπέδου, φιλική, μα και επαγγελματική, με όλους να είναι πρόσχαροι, φιλικοί και άριστοι γνώστες, ακόμη και της τελευταίας λεπτομέρειας του γευστικότατου brunch menu του πολυβραβευμένου executive chef των Thanos Hotels, David Goodridge.

Εσπρεσάκι για τον Γιώργο και εμένα, ένα Freddo μέτριο για τη Μαρία και ένα καπουτσίνο περιποιημένο με πλούσιο αφρόγαλα για τη Debbie και δροσίζουμε το στόμα με ένα πανέμορφο σε παρουσίαση μπολ με ελληνικό γιαούρτι, γκρανόλα και κομποτέ φρούτων, ενώ ταυτόχρονα ρίχνω κλεφτές ματιές και στα αγγιγμένα με ασιατικές πινελιές, Eggs benedict, που είχαν στηθεί με dashi, ποσέ αυγά, μπέικον σχάρας και άριστο yuzu hollandaise sauce, πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί μπριός.

Η ομελέτα με κρεμμυδάκι, πολύχρωμες πιπεριές, κραμπλ φέτας και μπέικον, από τις καλύτερες που έχω φάει, ενώ ως “πρωτοτυπότατη” την έχω καταγράψει στο μπλοκάκι μου, την απίστευτα πληθωρική σε γεύσεις, flat iron βάφλα, που ο chef Akos Richweisz, έχει γεμίσει τα κουτάκια της με ζουμερό, Asian style κοτόπουλο, sweet chili, κόλιανδρο και κρεμμυδάκι.

Ο Γιώργος και η Debbie, τρελάθηκαν με την υπερτροφική σαλάτα με kale, ντομάτα, ψητά κάσιους, σουσάμι, φρέσκο, δροσερό κόλιανδρο και μελένιο ντρέσιγκ σόγιας, ενώ άριστα πήραν και τα νάγκετς από κουνουπίδι με Thai dressing, οι κροκέτες πατάτας με μανιτάρια και η ποικιλία από signature ντιπάκια, με κορυφαίες επιλογές το avocado με jalapeño και τους χούμους με edamame.

Μπεργκεράκια, μικρά, ψηλά και στρουμπουλά, που θα τα φωτογραφίσεις σίγουρα κι εσύ, στη συνέχεια, μα δώσε την προσοχή σου σε κάθε μπουκιά από αυτό που το έχουν παντρέψει με κριτσανιστή, σουσαμένια φέτα ή αυτό με μπιφτέκι γαρίδας, με παπάγια και τσάτνι από μάνγκο ή το ομόλογό τους, Antasia Big Mac Burger, με κοτόπουλο σχάρας, τηγανιτό αυγό και πικάντικο ντιπ ντομάτας.

Το ότι δε θα θες να φύγεις από εκεί, σαν και του λόγου μας, είναι δεδομένο. Μα όταν το κάνει η αφεντιά σου να φύγει, πάρε μια δόση από τα λατρεμένα mochi και macaroons του Antasia, πιες ακόμη ένα εσπρεσάκι και αναχωρώντας, κλείσε ξανά τραπέζι για brunch με τους φίλους και την άλλη Κυριακή.

Λεωφόρος Ποσειδώνος 28, Πάφος
26 888002

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας…

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα

Τρεις τελευταίες παραστάσεις για τις “Φοίνισσες” του Ευριπίδη, στην Πάφο, στη Λάρνακα και στη Δερύνεια

Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο