![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Την πιο απολαυστική και δροσερή εβδομάδα του χρόνου ετοιμάζεται να υποδεχθεί και φέτος το βραβευμένο Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons. Από την Παρασκευή 24 Μαΐου μέχρι την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, η καθιερωμένη Εβδομάδα Παγωτού επιφυλάσσει εκπλήξεις γεμάτες έμπνευση, δημιουργία και αναπάντεχους γευστικούς συνδυασμούς.
Ο Executive Pastry Chef του Four Seasons, Δημήτρης Χατζηγιάννης και η ομάδα του μας ταξιδεύουν αυτή τη χρονιά σε κάθε γωνιά του πλανήτη, μετουσιώνοντας τα πιο γνωστά και εμβληματικά γλυκά κάθε χώρας σε πρωτότυπες γεύσεις παγωτού. Από το μενού της Εβδομάδας Παγωτού δεν λείπουν φυσικά και τα signature cocktails με παγωτό!
Info: Ice Cream Week – The Ultimate Ice Cream Experience
24 Μαΐου – 2 Ιουνίου | Colors Café | Λεωφ. Αμαθούντος 67-69, Four Seasons Hotel
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου