![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Μαγική, παραμυθένια, γεμάτες εκπλήξεις, πλουσιοπάροχους εορταστικούς μπουφέδες και ζωντανή μουσική, θα είναι όλη η περίοδος των Χριστουγέννων στο boutique, Aelia Wellness Retreat.
Κι όλα αυτά σε μια όαση γαλήνης και ηρεμίας, σε ένα από τα πιο εμβληματικά μπουτίκ ξενοδοχεία του νησιού, που πρωτοστατεί από τα γεννοφάσκια του στη διοργάνωση, άριστα οργανωμένων οινογαστρονομικών δείπνων και εορταστικών εκδηλώσεων, που κάνουν τις μέρες των Χριστουγέννων να είναι τόσο όμορφες και παραμυθένιες, όσο πουθενά αλλού.
Γι’ αυτό μελέτησε με προσοχή το πρόγραμμα εκδηλώσεων, πακέτων διαμονής, θεραπειών spa, Χριστουγεννιάτικων και Πρωτοχρονιάτικων brunch, γευμάτων ή μενού γευσιγνωσίας και κλείσε έγκαιρα θέση μαζί με την οικογένεια, τους φίλους και τα άτομα που αγαπάς.
Να ξέρεις ότι ο Άγιος Βασίλης θα είναι παρών για να μοιράζει στους μικρούς μας φίλους, δώρα, οι τραγουδιστές, η σοπράνο και το ζωντανό πιάνο θα σε ταξιδέψουν μουσικά σε κάθε ευρωπαϊκή και όχι μόνο πρωτεύουσα και η δημιουργική μπριγάδα των σεφ, θα φροντίσει να εξιτάρει για ακόμη μια χρονιά τους γευστικούς σου κάλυκες με μια τεράστια γκάμα από διεθνή και μεσογειακά εδέσματα.
Τα εξειδικευμένα, δε προγράμματα χαλάρωσης και ευεξίας των Spa του Aelia Wellness Retreat, θα σε τονώσουν ολιστικά, ψυχή τε και σώματι, για να μπεις με το δεξί στο 2024.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου