Με το δεξί και δυναμικά στα οινικά δρώμενα του νησιού, πάτησε η νεοσύστατη κάβα και εισαγωγέας εκλεκτών οίνων Iconvines. Μια κάβα που έχει μονοπωλήσει από τις πρώτες μέρες λειτουργίας της, το ενδιαφέρον του οινόφιλου κοινού, εφόσον εκπροσωπεί επώνυμους οίκους κρασιών και καμπανιτών από Ελλάδα, Ιταλία και Γαλλία.
Μια κάβα που έχει βάλει τον οινικό πήχη πολύ ψηλά, στοχεύοντας σε ένα premium χαρτοφυλάκιο από τις σημαντικότερες περιοχές της κάθε χώρας, όπως το Πιεμόντε, την Τοσκάνη, την Καμπανία, αλλά και το Μπορντό, την Προβηγκία και την Βουργουνδία.
Το πρώτο οινογαστρονομικό Gala, έλαβε χώρα την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, στο πολυβραβευμένο εστιατόριο Pralina Experience Stasikratous, στην παρουσία των export managers της διακεκριμένης σαμπάνιας Bruno Paillard και του ιστορικού Chateau Gruaud–Larose στο Saint–Julien, που η οινική του δραστηριότητα, χρονολογείται από το 1725.
Όσοι connoiseurs, πέτυχαν να προλάβουν να κρατήσουν θέση στο gala, οινογαστρονομικό dinner, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα συγκλονιστικό δείπνο πολλών σταδίων από την εικοσαμελή ομάδα των chef του εστιατορίου, άριστα και αρμονικά συνδυασμένου με την αριστεία των σαμπανιών και των εκλεκτών οίνων των δυο γαλλικών οίκων.
Διθυραμβικά τα σχόλια όλων των παρευρισκόμενων, με τους εκπρόσωπους της Iconvines να υπόσχονται συνέχεια των παρουσιάσεων των οινικών τους πρεσβευτών, με γευσιγνωσίες, gala dinners και παρουσιάσεις προς το κοινό, αλλά και τους εκπροσώπους της επισιτιστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας.
Στο Holy Cow neocanteen, στην πόλη του Ζήνωνα, δεν πας μια φορά. Πας και ξαναπάς, παίρνεις και τους φίλους σου και μάλιστα αυτούς που εκτιμάνε
Δυο εντυπωσιακά αστρικά φαινόμενα, θα είναι ορατά εν μέρει και με γυμνό μάτι, στις 21 Ιανουαρίου και στις 28 Φεβρουαρίου 2025. Οι λάτρεις της αστρονομίας,
Σύμφωνα με την Έκθεση για το μέλλον των εργασιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), περισσότεροι από 4 στους 10 εργοδότες δήλωσαν ότι θα κόψουν θέσεις
Ένα μεγάλο μπαμπά και μάλιστα με ρούμι, θα φτιάξεις κι εσύ, άμα διαβάσεις καλά καλά τη συνταγή του βραβευμένου σεφ Σάββα Σάββα. Μια συνταγή αγαπησιάρικη,
Τα θετικά τουριστικά δεδομένα του νησιού, ιδιώς αυτά του 2024, δε θα μπορούσαν παρά να προσελκύσουν περισσότερες επενδύσεις, ιδίως στο πτητικό οργανόγραμμα πολλών εταιριών, που