Δύο καταξιωμένες εγκαταστάσεις, το Anemi Hotel and Suites και το Salt & Fire από τον Άγιο Ιωάννη Λευκωσίας, με περηφάνια ανακοινώνουν μια δυναμική συνεργασία που υπόσχεται να βάλει φωτιά στους γευστικούς σου κάλυκες.
Η ζωή έχει να κάνει με τη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών, με τους δυο βραβευμένους χώρους φιλοξενίας και εστίασης, να μοιράζονται ένα πάθος για τη δημιουργία στιγμών που διαρκούν.
Αυτόν τον Νοέμβριο και συγκεκριμένα στις 4 και 5 του μήνα, το Anemi Hotel and Suites, που βρίσκεται στην καρδιά της Κάτω Πάφου, σε συνεργασία με το Salt & Fire, απογειώνουν την εμπειρία, προσφέροντας ένα αποκλειστικό διήμερο, για ταξίδι για φαγητό.
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα λαχταριστό δείπνο ή μεσημεριανό γεύμα που ετοιμάζει ο επιδέξιος σεφ του Salt & Fire. Όσοι θα παρευρεθούν θα δοκιμάσουν τα περίφημα «Classics» πιάτα του Salt & Fire που κατέκτησαν την πρωτεύουσα, στην ειδυλλιακή βεράντα Kipos του Anemi Hotel and Suites.
Για όσους θέλουν να παρατείνουν το γαστρονομικό τους Σαββατοκύριακο, το Anemi Hotel and Suites προσφέρει ένα πολύ φιλόξενο πακέτο διαμονής, σε ιδιαίτερα αποκλειστική τιμή, για τις Executive σουίτες του.
Το Salt & Fire, φωλιασμένο στο γαλήνιο σκηνικό του Αγίου Ιωάννη-Λευκωσίας, επισκέπτεται για πρώτη φορά την περιοχή της Πάφου και προσκαλεί τους θαμώνες να βυθιστούν σε ένα ακόμη γαστρονομικό γεγονός.
Με γνώμονα το πάθος των σεφ των σεφ για τα υλικά υψηλής ποιότητας, αυτό το βραβευμένο εστιατόριο είναι γνωστό για την σχολαστική του προσοχή στη λεπτομέρεια και για μια εμπειρία φιλοξενίας που δεν υστερεί σε τίποτα.
Αυτή η συνέργεια φιλοξενίας στοχεύει να ανεβάσει όλες τις αισθήσεις των επισκεπτών με μια αναζωογονητικά απλή και γνήσια προσέγγιση στο χώρο της grill γαστρονομίας. Είτε αναζητάς μια ρομαντική απόδραση, μια αξέχαστη γευστική εμπειρία ή μια απόδραση από την καθημερινότητα, χαλάρωσε σε ένα πολυτελές κατάλυμα και απόλαυσε στιγμές που έχουν πραγματικά σημασία.
Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες κράτησης, κάνε κλικ εδώ:
Το ίδρυμα Βίκτωρ Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Espace Jouenne στη Μασσαλία καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει την ομαδική έκθεση “OTHER
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα