
Το AMARA, η επιτομή της πολυτελούς φιλοξενίας στη Λεμεσό, ανακοινώνει με ενθουσιασμό την πολυαναμενόμενη επιστροφή του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ Giorgio Locatelli στο ομώνυμο εστιατόριό του, Ristorante Locatelli.
Από τις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου, ο σεφ θα μαγέψει τους θαμώνες παρουσιάζοντας ένα limited μενού, στο οποίο απόλυτος πρωταγωνιστής θα είναι η λευκή τρούφα.
Ο σεφ Giorgio Locatelli, γνωστός για την αριστοτεχνική χρήση της λευκής τρούφας, χρησιμοποιεί το γήινο άρωμα και την αξέχαστη γεύση της και καταφέρνει να γιορτάσει αριστοτεχνικά την εποχή τους ανεβάζοντας σε νέα ύψη τη γευστική εμπειρία στο εστιατόριό του στο AMARA.
Μαζί του, στις 26 και 27 Οκτωβρίου, θα βρίσκεται και ο Carlo Caporicci, ο αποκλειστικός παραγωγός και προμηθευτής λευκής και μαύρης τρούφας του σεφ, ο οποίος θα μοιραστεί τα μυστικά της λευκής τρούφας με τους επισκέπτες και θα εμπλουτίσει τη γευστική εμπειρία με μια βαθύτερη κατανόηση αυτού του πολυπόθητου συστατικού.
Το AMARA προσκαλεί τους λάτρεις της γαστρονομίας να συμμετάσχουν σε αυτόν τον ξεχωριστό εορτασμό στο Ristorante Locatelli, αφού από τις 26 Οκτωβρίου θα μπορούν να επιλέξουν το ολοκληρωμένο μενού με τρούφα ή μεμονωμένα πιάτα από το φθινοπωρινό à la carte μενού του γνωστού σεφ, το οποίο υπόσχεται να ενθουσιάσει τις αισθήσεις και να θέσει τη λευκή τρούφα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ιταλικής κουζίνας, εμποτισμένη με τη μαγεία της λευκής τρούφας.
Για κρατήσεις και πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 2544 2222 ή στο restaurants-booking@amarahotel.com.
Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο
Ετοιμαστείτε για τη μικρή… αναστάτωση του φθινοπώρου! Αυτή που μας λέγανε ότι δε θα ξανάχουνε μα τελικά την αφήσανε και εφέτος. Την Κυριακή αλλάζει η
Από Αθήνα μέχρι και στην Άλωνα και συγκεκριμένα στην γκαλερί του νεοαφιχθέντος εστιατορίου Αλώνια & Σαλόνια, θα περιοδεύσει «Η Τελευταία Συνεδρία του Φρόιντ» που ανέβασε
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή
Ο Οδηγός Michelin, μπορεί να σου θυμίζει εστιατόρια και αστέρια, μα μάθε ότι στα 1920 ο Οδηγός Michelin στη Γαλλία συμπεριλάμβανε προτεινόμενα ξενοδοχεία για να