Η γιορτή της λευκής τρούφας ξεκινά στο Amara με τον chef Giorgio Locatelli

Το AMARA, η επιτομή της πολυτελούς φιλοξενίας στη Λεμεσό, ανακοινώνει με ενθουσιασμό την πολυαναμενόμενη επιστροφή του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ Giorgio Locatelli στο ομώνυμο εστιατόριό του, Ristorante Locatelli.

Από τις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου, ο σεφ θα μαγέψει τους θαμώνες παρουσιάζοντας ένα limited μενού, στο οποίο απόλυτος πρωταγωνιστής θα είναι η λευκή τρούφα. 

Ο σεφ Giorgio Locatelli, γνωστός για την αριστοτεχνική χρήση της λευκής τρούφας, χρησιμοποιεί το γήινο άρωμα και την αξέχαστη γεύση της και καταφέρνει να γιορτάσει αριστοτεχνικά την εποχή τους ανεβάζοντας σε νέα ύψη τη γευστική εμπειρία στο εστιατόριό του στο AMARA.

Μαζί του, στις 26 και 27 Οκτωβρίου, θα βρίσκεται και ο Carlo Caporicci, ο αποκλειστικός παραγωγός και προμηθευτής λευκής και μαύρης τρούφας του σεφ, ο οποίος θα μοιραστεί τα μυστικά της λευκής τρούφας με τους επισκέπτες και θα εμπλουτίσει τη γευστική εμπειρία με μια βαθύτερη κατανόηση αυτού του πολυπόθητου συστατικού.

Το AMARA προσκαλεί τους λάτρεις της γαστρονομίας να συμμετάσχουν σε αυτόν τον ξεχωριστό εορτασμό στο Ristorante Locatelli, αφού από τις 26 Οκτωβρίου θα μπορούν να επιλέξουν το ολοκληρωμένο μενού με τρούφα ή μεμονωμένα πιάτα από το φθινοπωρινό à la carte μενού του γνωστού σεφ, το οποίο υπόσχεται να ενθουσιάσει τις αισθήσεις και να θέσει τη λευκή τρούφα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ιταλικής κουζίνας, εμποτισμένη με τη μαγεία της λευκής τρούφας.

Για κρατήσεις και πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 2544 2222 ή στο restaurants-booking@amarahotel.com.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού