“Μοντέρνα Κυπριακή Κουζίνα” με τον Σεφ Αντώνη Αττούνη: Σεμινάριο για την Επανεφεύρεση της Παράδοσης με Γαστρονομική Καινοτομία

Η κυπριακή κουζίνα κουβαλά στις γεύσεις της μνήμες, ιστορία και πολιτισμό. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η γαστρονομία καλείται να επανεφεύρει την παράδοση, παντρεύοντας τις ρίζες με τη σύγχρονη δημιουργικότητα.
 
Σε αυτό το πλαίσιο, ο διακεκριμένος Executive Chef Αντώνης Αττούνη μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό σεμινάριο με τίτλο:
«Μοντέρνα Κυπριακή Κουζίνα: Επανεφεύρεση της παράδοσης με γαστρονομική καινοτομία».
 
Ο Chef Αντώνης Αττούνη, με μακρόχρονη εμπειρία ως Executive Chef στα Sunrise Hotels στον Πρωταρά, συνδυάζει διεθνείς γεύσεις με την αυθεντική κυπριακή γαστρονομία, δημιουργώντας μοναδικά concepts και γαστρονομικά projects. Παράλληλα, η πορεία του ως Gastronomy Ambassador του Δήμου Σωτήρας (2016–2020), όπου προώθησε το Κολοκάσι Σωτήρας ως προϊόν ΠΟΠ, αποτελεί ζωντανό παράδειγμα για το πώς η παράδοση μπορεί να αναδειχθεί σε διεθνές επίπεδο.
 
Με πάθος, καινοτομία και αφοσίωση, ο Chef μάς δείχνει πώς η κυπριακή κουζίνα μπορεί να ανανεωθεί, να εξελιχθεί και να εμπνεύσει τη νέα γενιά επαγγελματιών και φίλων της γαστρονομίας.
 
Γιατί να συμμετάσχετε:
 
Θα γνωρίσετε σύγχρονες τεχνικές επανερμηνείας παραδοσιακών συνταγών.
 
Θα εμπνευστείτε από τον τρόπο που οι γεύσεις της Κύπρου μπορούν να αποκτήσουν παγκόσμια διάσταση.
 
Θα αποκτήσετε πρακτική γνώση για τη δημιουργία μοντέρνων πιάτων με βάση την παράδοση.
 
Δηλώστε συμμετοχή τώρα και ανακαλύψτε πώς η κυπριακή κουζίνα μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια γαστρονομική εμπειρία που ενώνει το παρελθόν με το μέλλον.
 
Πληροφορίες και δηλώσεις στο αναλυτικό πρόγραμμα που ακολουθεί:
 
 
 
 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Μίλτος Πασχαλίδης γιορτάζει τα 30 χρόνια της προσωπικής του δισκογραφίας με μια συναυλία όνειρο

Φέτος ο Μίλτος κλείνει τριάντα χρόνια προσωπικής δισκογραφίας, και τα γιορτάζει μαζί μας. Χρόνια πλούσια, γεμάτα σημαντικές συνεργασίες, αξέχαστες γνωριμίες που εξελίχθηκαν σε φιλίες ζωής,

“Μοντέρνα Κυπριακή Κουζίνα” με τον Σεφ Αντώνη Αττούνη: Σεμινάριο για την Επανεφεύρεση της Παράδοσης με Γαστρονομική Καινοτομία

Η κυπριακή κουζίνα κουβαλά στις γεύσεις της μνήμες, ιστορία και πολιτισμό. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η γαστρονομία καλείται να επανεφεύρει την παράδοση, παντρεύοντας τις ρίζες