Ε’ συγγνώμη “συνάδελφοι” σεφ, αλλά δε γίνεται δυο εβδομάδες μετά που αναρτώ τα νέα μου μενού…

Ε’ συγγνώμη “συνάδελφοι” σεφ, αλλά δε γίνεται δυο εβδομάδες μετά που αναρτώ τα νέα μου μενού στο homepage των εστιατορίων μου, να βλέπω στα δικά σας social media τα πιάτα ΜΟΥ και της ομάδας μου. Δεν είμαι – σημειώστε – εγωιστής γίγαντας και έχω την καλή διάθεση οπότε μου τηλεφωνάτε και ζητάτε νέες ιδέες και τεχνικές, να σας βοηθώ.
 
ΟΜΩΣ, όταν καρπώνεστε τον κόπο μου και αυτό των συνεργατών μου και βάζετε τους marketers σας να ποστάρουν φωτογραφίες των “signature πιάτων του σεφ μας”, τότε θυμώνω πολύ. Συνάδελφοι αγαπημένοι, φτιάξτε τα δικά σας πιάτα και γράψετε κάτω από τις φωτογραφίες, από πάνω τους, δεξιά τους και αριστερά τους όσα SIGNATURE DISHES θέλετε.
 
Όταν όμως κάνετε φανατικά copy paste τα δικά μου, δεν δικαιούστε να τα διαφημίζετε ως δικά σας. Απλά σας ενημερώνω γιατί την επόμενη φορά θα κινηθώ διαφορετικά. Ευχαριστώ πολύ. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού