
Εμείς σας το ΄παμε εδώ και καιρό. Τα γλυκά στο Ταβερνείο το Ιστορικόν, στην αγαπημένη σου ταβέρνα που έχει μπει για τα καλά στο DNA σου, έχουν ένα άλλο χαρακτήρα. Έχουν μια γλύκα διαφορετική, μια τσαχπινιά, ένα twist δημιουργικό, μα συνάμα αυθεντικό και παραδοσιακό.

Ε’ λοιπόν, οι άνθρωποί του και συγκεκριμένα η ψυχή του μαγαζιού, ο Φιλόκυπρος Πολυκάρπου και η ζαχαροπλαστική του ομάδα, αποδεικνύουν εμπράκτως την αγάπη τους για τις γλυκοαλχημείες, λανσάροντας σε λίγες μέρες ένα πανέμορφο, με ρετρό χαρακτήρα, γλυκοπωλείο.
Το Γλυκοπωλείο το Αϊβαλιώτικο, δε θα δυσκολευτείς διόλου να το βρεις γιατί βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Ταβερνείο το Ιστορικόν, στον ιστορικό πυρήνα του Αγίου Δομετίου. Έμφασή του τα μπακλαβαδοειδή, φτιαγμένα με πολλή, μα πολλή αγάπη, πρώτες ύλες, ποιοτικές και ψαγμένες, πολίτικο ταμπεραμέντο και φύλλο κρούστας για βράβευση.

Μπακλαβάς τριγωνικός, σαραγλί με χαλεπιανό, κοχύλια με χαλεπιανό και πιστάτσιο, μόνο κάποια από τα σπιτικά δημιουργήματα που θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις.

Ένα τραπέζι μπορεί να ενώσει ανθρώπους και να αλλάξει ζωές; Σίγουρα ΝΑΙ! Το βραβευμένο εστιατόριο της Πάφου The Lodge Southern African Steak and Seafood Restaurant,

Κρυμμένο μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ανάμεσα στο πλούσιο πράσινο του resort και των πανέμορφων πισίνων του, θα βρεις το Pelagos. Ένα ταβερνάκι απλό, προσιτό για

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή παρουσιάζει τη μεγάλη έκθεση «Από τον Monet στον Warhol», που θα διαρκέσει από τις 6 Δεκεμβρίου 2025 έως τις

Η υψηλή γαστρονομία συναντά την υψηλή ραπτική στο Παρίσι, όπου ο οίκος Louis Vuitton εγκαινιάζει το δικό του Tea Time, επιμελημένο από τον πολυβραβευμένο pastry
