
Πιάτα με ιαπωνικό DNA, έμφαση στην αριστεία των πρώτων υλών, αριστοτεχνικό ψήσιμο, αγγιγμένα όλα με τα μαγικά, δημιουργικά πινέλα του βραβευμένου με ένα αστέρι Michelin, chef Vladimir Pak.
Κι όλα αυτά στο κορυφαίο εστιατόριο Bonsai στο Cap St Georges Resort, το οποίο επισκεφτήκαμε ξανά για να δοκιμάσουμε πιάτα που έχουμε λατρέψει από προηγούμενές μας επισκέψεις, αλλά και νέες δημιουργίες του σεφ.
Ξεκίνημα υψηλών γαστρονομικών τόνων με nigiri από βοδινό wagyu και μοναδικό – και το εννοώ – nigiri καπελωμένο με άριστα σοταρισμένο φιλετάκι από foie gras, που ειλικρινά δεν ήθελα να τελειώσει.

Η αισθητική πιάτου στο απόγείο της, με το signature sashimi του βραβευμένου chef Vladimir Pak, το Salmon Green chili, σχηματοποιημένο σαν τριαντάφυλλο και το seabass truffle sashimi, διακριτικά νοτισμένο με τρούφα και υπόγλυκη σος.


Τα prawn tempura, το Yasai και το Hot futomaki roll, πρέπει οπωσδήποτε να μπουν στις εδεσματολογικές σου επιλογές, καθώς επίσης και τα αξιολογημένα με πολύ ψηλή βαθμολογία, gyoza με γέμιση γαρίδα και χοιρινό κιμά.


Ο σολομός με σάλτσα teriyaki, δικαιολογημένα είναι ένα από τα πιο πολυζητημένα πιάτα του μενού και αν το επιθυμείς, θα το απολαύσεις μαζί με άλλα ζεστά πιάτα σε ένα από τα live cooking stations, με τους teppanyaki chefs να προσφέρουν μια μοναδική παράσταση που δεν έχεις ξαναζήσει.


Στο Bonsai, η δημιουργική ζαχαροπλαστική είναι ένα από τα κρατούμενα. Κράτα λοιπόν ότι δεν φεύγεις αν δεν δοκιμάσεις την πενταλογία από mochi, το exotic fruit cake με τζέλι τριαντάφυλλο και το ανάλαφρο matcha cheesecake Brulee με passion fruit confit.




Ένα τραπέζι μπορεί να ενώσει ανθρώπους και να αλλάξει ζωές; Σίγουρα ΝΑΙ! Το βραβευμένο εστιατόριο της Πάφου The Lodge Southern African Steak and Seafood Restaurant,

Κρυμμένο μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ανάμεσα στο πλούσιο πράσινο του resort και των πανέμορφων πισίνων του, θα βρεις το Pelagos. Ένα ταβερνάκι απλό, προσιτό για

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή παρουσιάζει τη μεγάλη έκθεση «Από τον Monet στον Warhol», που θα διαρκέσει από τις 6 Δεκεμβρίου 2025 έως τις

Η υψηλή γαστρονομία συναντά την υψηλή ραπτική στο Παρίσι, όπου ο οίκος Louis Vuitton εγκαινιάζει το δικό του Tea Time, επιμελημένο από τον πολυβραβευμένο pastry
