
Στο China Spice, έχουνε, μετά αποδείξεως, βρει το μυστικό της γευστικής επιτυχίας. Πιάτα με αυθεντική, ασιατική ταυτότητα, υλικά και μπαχάρια που μόνο στο China Spice μπορείς να βρεις και αριστοτεχνικό ψήσιμο από επαγγελματίες ασιάτες chefs, που ο καθένας τους, έχει την εξειδίκευσή του.
Στον μπουφέ της Τρίτης, όλη αυτή η εξειδίκευση και η γαστρονομική τεχνογνωσία, απλώνεται μπροστά σου για να την απολαύσεις, απλόχερα κι όσο εσύ θες ή καλύτερα, όσο αντέχεις.
Ιδιαιτερότητα, πολύ σημαντική κατ’ εμένα, το ψήσιμο και η παρουσίαση, μικρών ποσότητων από κάθε φαγητό, έτσι ώστε να ανανεώνονται συνεχώς, ανάλογα και με τη ροή του κόσμου, με φρεσκοψημένα ορεκτικά και κυρίως πιάτα.
Ένας μπουφές περιεκτικός, με πολλά πιάτα να εναλλάσονται κάθε βδομάδα, που ψες μας άνοιξε την όρεξη με πιτούλες γεμιστές με πάπια Πεκίνου, κριτσανιστά spring rolls, ζουμερό κοτόπουλο Satay και τραγανές γαρίδες, τυλιγμένες σε πολύ λεπτά, κινέζικα ζυμαρικά.

Κλασικά και αγαπημένα, το sweet and sour κοτόπουλο και το βοδινό με black bean sauce, δεν μπορούν να απουσιάζουν σε καμία περίπτωση από τις επιλογές του μπουφέ του εικοσαετούς εστιατορίου. Εντυπωσιακό σε υφή και το κοτόπουλο με κόλιανδρο και τσίλι, αλλά και τα πικάντικα βοδινά φιλετάκια που έγιναν ο καλύτερος εταίρος με το αρωματικό Sauvignon Blanc που επιλέξαμε.

Να εύχεσαι να είναι διαθέσιμες, όταν το επισκεφτείς κι εσύ, οι αλατοπιπεράτες, λωρίδες από μανιτάρια πλευρώτους ή τα χειροποίητα bao buns με κοτόπουλο, λαχανικά και signature Asian sauce. Οι λάτρεις του κοτόπουλου θα το γιορτάσουν δεόντως έχοντας μπροστά τους το ζουμερό κοτόπουλο με σάλτσα τεριγιάκι ή το ομόλογό του με καντονέζικη σος.


Αν είσαι φαν των noodles, τότε άφησε λίγο χώρο για τα αριστοτεχνικά ψημένα στο γουόκ και ευλογημένα με ουμάμι, vegetable noodles.

Το πανασιατικό ταξίδι στον χώρο της γεύσης, θα τελειώσει με το ύστατο γλυκό χαίρε, με σερβίρισμα στο τραπέζι σου των κριτσανιστών toffee bananas & apples, συνοδεύμενων με ποιοτικό παγωτό βανίλια.

Σε ενημερώνω για να μην απογοητευτείς τελευταία στιγμή, ότι οι θέσεις για τον μπουφέ της Τρίτης, κλείνουν αρκετές μέρες πριν, γι’ αυτό οργανώσου κι εσύ έγκαιρα.
Πινδάρου 26, Λευκωσία, 1060
22 875875

Κρυμμένο μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ανάμεσα στο πλούσιο πράσινο του resort και των πανέμορφων πισίνων του, θα βρεις το Pelagos. Ένα ταβερνάκι απλό, προσιτό για

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή παρουσιάζει τη μεγάλη έκθεση «Από τον Monet στον Warhol», που θα διαρκέσει από τις 6 Δεκεμβρίου 2025 έως τις

Η υψηλή γαστρονομία συναντά την υψηλή ραπτική στο Παρίσι, όπου ο οίκος Louis Vuitton εγκαινιάζει το δικό του Tea Time, επιμελημένο από τον πολυβραβευμένο pastry

Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2025 οι λάτρεις της εκλεκτής εστίασης θα έχουν την ευκαρία να απολαύσουν ένα οινογαστρονομικό δείπνο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Ο David
