![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Η νέα χρονιά, φέρνει και νέα ανοίγματα στο ξενοδοχείο Amara, με εστιατόριο έκπληξη. Μιλάμε φυσικά για το τέταρτο στη σειρά a la carte εστιατόριο, που μόλις μάθουμε περισσότερα, θα επανέλθουμε, το οποίο θα συμπληρώσει την γαστρονομική τριάδα του Matsuhisa, του Giorgio Locatelli και της πιο πρόσφατης άφιξης, του Nerea.
Για τους σκοπούς της διεκπεραίωσης του όλου έργου, αλλά και για την προετοιμασία περισσότερων εκπλήξεων προς τους θαμώνες του ξενοδοχείου, το πολυτελές κατάλυμα θα κάνει ένα σύντομο break από τις 7 Ιανουαρίου, μέχρι και τις 11 του Φλεβάρη.
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου