Σήμερα ανοίγει τις πύλες του το Sauvàge wine bar & neo bistro του Ομίλου Vino Hospitality Group

Ο όμιλος Vino Hospitality Group (Vino Cultura Wine Bar & Εστιατόριο Ρους) εγκαινιάζει σήμερα στις 17.00, το Sauvàge wine bar & neo bistro. Ένα wine bar νέας γενιάς με μητροπολίτικο αέρα. Από Μαδρίτη μέχρι Παρίσι και Λονδίνο τα νέα wine bars έχουν αλλάξει εντελώς την προσέγγιση τους από τους παραδοσιακούς προκάτοχους τους και παρουσιάζουν το κρασί με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο, πιο προσιτό, δημιουργικό και περισσότερο διασκεδαστικό.

Ο στόχος του Sauvàge, είναι να απομυθοποιήσει τον κόσμο του κρασιού και να προσφέρει μια νέα πρόταση για χαλαρή έξοδο στην απογευματινή και βραδινή ζωή της Λευκωσίας. Σε καθημερινή βάση θα προσφέρονται ειδικές τιμές στις ώρες Happy Hour από τις 5 μέχρι τις 8 με κρασιά στο ποτήρι να ξεκινούν από τα €3.50. Το μπαρ θα έχει ιδιαίτερη έμφαση στα κοκτέιλ βασισμένα σε βερμούτ, αμάρο και άλλα απεριτίφ βασισμένα στο σταφύλι.

Η λίστα κρασιών παρουσιάζεται με ένα μοναδικό τρόπο που έχει σχεδιάσει ο Ανδρέας Κυπριανού και έρχεται να δημιουργήσει ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές γέφυρες μεταξύ των αισθήσεων και αναμνήσεων του κάθε καλεσμένου.

Μεγάλη έμφαση θα δίνεται στην παρουσίαση και επεξήγηση των νέων τάσεων της αγοράς, ούτως ώστε οι καλεσμένοι να έχουν την πιο ολοκληρωμένη οινική εμπειρία, με την βοήθεια φυσικά και της ομάδας οινοχόων που θα είναι παρών για κάθε βοήθεια. Κρασιά βιοδυναμικής καλλιέργιας, βιολογικά, με skin contact, artisanal από μικρούς παραγωγούς, με χαμηλές εως μηδενικές παρεμβάσεις (natural wines), οινοποιεία με έμφαση στην βιωσιμότητα, κρασιά με χαμηλό και μηδενικό βαθμό αλκοόλ και άλλα πολλά έρχονται να συμπληρώσουν την πιο ενδιαφέρον λίστα κρασιών στην χώρα! 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts