
Στο Mama’s, δεν πας μια φορά. Γίνεσαι επαναλαμβανόμενος επισκέπτης και μαζί σου, κάθε φορά παίρνεις και τους φίλους σου. Με όποιο πας, θα σου πει την ίδια ατάκα. “Παράδεισος επί της γης”.
Το γαλάζιο της θάλασσας, το νησί του Fig Tree Bay απέναντί σου, το οργιαστικό πράσινο, οι παραδίπλα λίμνες με τα ψάρια Koi και το λευκοντυμένο σκηνικό με τις τόνενες καρέκλες του εστιατορίου, σμίγουν και γίνονται ένα.

Ένας οπτικός και αισθαντικός παράδεισος που θα τον ζήσεις κι εσύ, πίνοντας ένα κυπριακό, λεμεσιανό Sauvignon Blanc, τσιμπολογώντας ελληνική σαλάτα με ποιοτική φέτα, ελληνική πιτούλα και κυπριακό ψωμί, μαζί με βοτανοευλογημένο ελαιόλαδο και κριτσανιστό γαριδάκι, από αυτό που δε σταματάς να τρως.

Πες κι άλλα “ναι”, μα μην παρακάμψεις τα αχνιστά μύδια με κρασί και μυρωδικά της φύσης, μα κι ούτε τον ανάλαφρο μουσακά που η “μαμά” που τον έφτιαξε σέβεται πολλών ανθρώπων τις διατροφικές ιδιαιτερότητες. Και vegan και lactose free.

Το ουμάμι από τις σχάρες θα φτάσει και στα δικά σου ρουθούνια, για αυτό συνηγόρησε σε μια κυπριακότατη πίτα με σουβλάκι κοτόπουλου, πλημμυρισμένη με φρέσκα ζαρζαβατικά και ψιλοκομμένο κρεμμύδι.

Απόλαυσε το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας όσο θες, άσε το ιώδιο να γεμίσει τα πνευμόνια, μα πριν φύγεις, γλύκανε πιότερο το στόμα με την πορτοκαλόπιτα του executive chef Παντελή Νικολάου και της ομάδας του, παρέα με ένα σφηνάκι αρωματικής μαστίχας Χίου.
Capo Bay Hotel
23 831101





Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
