Σάββατο, 21 Οκτωβρίου. Τέτοια παρέλαση με Ferrari δεν έχει ξαναγίνει.

Για πολύ καλό σκοπό όλοι θα σταθούμε στα πεζοδρόμια της απαστράπτουσας Λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία αυτό το Σάββατο για να δούμε από κοντά Ferrari όλων των τύπων και χρωμάτων να παρελαύνουν πανηγυρικά.

Εμπνευστής η MotoTrend, αντιπρόσωπος της Ferrari S.p.A. στην Κύπρο, η οποία διοργανώνει για πρώτη φορά την εν λόγω πανηγυρική εκδήλωση με στόχο τη συλλογή χρημάτων για τους ευγενείς σκοπούς του Φιλανθρωπικού Σωματείου Αλκυονίδες.

Γι’ αυτό αν θες να βάλεις κι εσύ το λιθαράκι σου δώσε τον οβολό σου στο περίπτερο του συνδέσμου που θα βρίσκεται στην Πλατεία Σπυριδάκι, (κτήριο 360) το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου και αποθανάτισε με το κινητό σου την όλη φαντασμαγορική εμπειρία “Drive for a purpose with Ferrari”, από τις 12.30 μέχρι και τις 13.30.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από