Τα παρεΐστικα ταψάκια γλυκών του Αϊβαλιώτικου, είναι πειρασμός

Πειρασμός, δεν λέει τίποτα. Το Γλυκοπωλείο Το Αϊβαλιώτικο στον Άγιο Δομετίο (παραπλεύρως Ταβερνείου το Ιστορικόν) που έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη των γλυκών του αλχημειών από την πρώτη κιόλας μέρα, μάς έχει ετοιμάσει παρεΐστικα ταψάκια, που πάνε παντού.

Ταψάκια για μικρές και πιο μεγάλες παρέες και οικογένειες, σε δυο διαστάσεις (26cm X 29cm και 32cm X 22cm) γεμάτα με κριτσανιστό, κρεμώδες γαλακτομπούρεκο, παραδοσιακό σιάμαλι, κανταΐφι για πολύ απαιτητικούς και ένα εκμέκ πολίτικο, που ξυπνά μνήμες.

Όχι δεν σταματάμε εδώ, γιατί οι ζαχαροπλάστες του Αϊβαλιώτικου, φτιάχνουν για εσένα και όλους σου τους συναδέλφους που χρωστάς κέρασμα, άλλα τόσα ταψάκια με ολόφρεσκο, νηστίσιμο χαλβά, πιο καλό απ’ της μαμάς σου, πορτοκαλόπιτα για βράβευση και σοκολατόπιτα vegan, γευστική και απολαυστική.

……Και τούρτες στο Αϊβαλιώτικο

Ναι ….. και τούρτες στο Αϊβαλιώτικο. Της ζητούσες τόσο καιρό από τον Φιλόκυπρο για να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου στο Ταβερνείο το Ιστορικόν κι αυτός που δε χαλά χατίρι σε κανένα, τις έβαλε κι αυτές στη βιτρίνα του.

Σοκολατίνα ή με κρέμα πατισερί και φρούτα, αλλά και πιστάτσιο ή τάρτα cheesecake, οι επιλογές που θα γλυκάνουν όλους σου τους φίλους, σε κάθε όμορφη περίσταση της ζωής τους. Αν οι καλεσμένοι σου είναι αρκετοί, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σηκώσεις το ακουστικό και να παραγγείλεις το μέγεθος και την ποικιλία που επιθυμείς.

Κολοκοτρώνη 49, Άγιος Δομέτιος (παραπλεύρως Ταβερνείου το Ιστορικόν)
22 315345

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας…

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα

Τρεις τελευταίες παραστάσεις για τις “Φοίνισσες” του Ευριπίδη, στην Πάφο, στη Λάρνακα και στη Δερύνεια

Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο