Τα παρεΐστικα ταψάκια γλυκών του Αϊβαλιώτικου, είναι πειρασμός

Πειρασμός, δεν λέει τίποτα. Το Γλυκοπωλείο Το Αϊβαλιώτικο στον Άγιο Δομετίο (παραπλεύρως Ταβερνείου το Ιστορικόν) που έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη των γλυκών του αλχημειών από την πρώτη κιόλας μέρα, μάς έχει ετοιμάσει παρεΐστικα ταψάκια, που πάνε παντού.

Ταψάκια για μικρές και πιο μεγάλες παρέες και οικογένειες, σε δυο διαστάσεις (26cm X 29cm και 32cm X 22cm) γεμάτα με κριτσανιστό, κρεμώδες γαλακτομπούρεκο, παραδοσιακό σιάμαλι, κανταΐφι για πολύ απαιτητικούς και ένα εκμέκ πολίτικο, που ξυπνά μνήμες.

Όχι δεν σταματάμε εδώ, γιατί οι ζαχαροπλάστες του Αϊβαλιώτικου, φτιάχνουν για εσένα και όλους σου τους συναδέλφους που χρωστάς κέρασμα, άλλα τόσα ταψάκια με ολόφρεσκο, νηστίσιμο χαλβά, πιο καλό απ’ της μαμάς σου, πορτοκαλόπιτα για βράβευση και σοκολατόπιτα vegan, γευστική και απολαυστική.

……Και τούρτες στο Αϊβαλιώτικο

Ναι ….. και τούρτες στο Αϊβαλιώτικο. Της ζητούσες τόσο καιρό από τον Φιλόκυπρο για να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου στο Ταβερνείο το Ιστορικόν κι αυτός που δε χαλά χατίρι σε κανένα, τις έβαλε κι αυτές στη βιτρίνα του.

Σοκολατίνα ή με κρέμα πατισερί και φρούτα, αλλά και πιστάτσιο ή τάρτα cheesecake, οι επιλογές που θα γλυκάνουν όλους σου τους φίλους, σε κάθε όμορφη περίσταση της ζωής τους. Αν οι καλεσμένοι σου είναι αρκετοί, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σηκώσεις το ακουστικό και να παραγγείλεις το μέγεθος και την ποικιλία που επιθυμείς.

Κολοκοτρώνη 49, Άγιος Δομέτιος (παραπλεύρως Ταβερνείου το Ιστορικόν)
22 315345

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από