![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Μπήκε ο Νιόβρης, ξεκίνησαν τα μποφόρια να ανεβαίνουν και μπήκαν προσωρινές κλειδαριές στα εαρινά εστιατόρια των παραλιακών μας θερέτρων. Μη μου στενοχωριέσαι όμως που κλείσανε για λίγους μήνες οι πόρτες στο βραβευμένο Limanaki του Amathus Beach Hotel στη Λεμεσό, γιατί την ίδια στιγμή άνοιξαν αυτές του Thalassa.
Ένα εντυπωσιακό εστιατόριο, με ανατρεπτικό διάκοσμο, τη θάλασσα αντίκρυ, θείο δώρο κι ένα μενού ψαροφαγικό και μεσογειακό. Άφθονες γαστρονομικές νότες από το Limanaki και άλλες τόσες εκπλήξεις από την καταξιωμένη μπριγάδα των σεφ, συμπληρώνουν μαζί με τις επιλογές της βιτρίνας ψαρικών το γαστριμαργικό οπλοστάσιο του εστιατορίου.
Στα συν η ενημερωμένη κάβα κρασιών και η ύπαρξη σομελιέρ, για να απολαύσεις οινογαστρονομικό, a la carte ή Degustasion γεύμα ή δείπνο, που σίγουρα θα το θυμάσαι για καιρό.
Amathus Beach Hotel
Thalassa Fish Restaurant
25 832000
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου