Στο Moondog’s, για νέα πιάτα και μοναδικές artisan μπύρες

Το Moondog’s δεν θέλει και πολλές συστάσεις. Είναι εδώ και 10 plus χρόνια η αδιαπραγμάτευτη πρεσβεία του ζύθου, του φαγητού για όλα τα γούστα, της καλής μουσικής και των ζωντανών προβολών αθλητικών και όχι μόνο εκδηλώσεων.

Η έμφαση του στο ουίσκι, τα τελευταία χρόνια, κέρδισε ακόμη περισσότερους λάτρεις τους είδους, ενώ άπειρους πόντους κέρδισε γιατί έγινε και το πρώτο μαγαζί που διαθέτει τον δικό του ραδιοσταθμό, το Moondog’s Radio.

Η νέα του κάρτα φαγητών, μάς κέντρισε το ενδιαφέρον, για αυτό μαζευτήκαμε η παρέα εκεί, ασπρίζοντας αρχικά τα χείλη μας με τον πλούσιο αφρό της Uiltze Bird of Prey IPA μπύρας που μας πρότεινε ο ιδιοκτήτης και μεγάλος expert της μπύρας, Μάριος Κυπριανού. 

Κάνουμε αρχή με δροσερή Tuna Poke Bowl Salad με μαριναρισμένο τόνο, φύκια γουακάμε και τζίντζερ, αλλά και απολαμβάνουμε τις σφαιροκροκέτες τριών τυριών με σπιτική σάλτσα τσίλι, παρέα με την κορυφαία σε επίγευση Amager Bryghus Todd The Axe Man μπύρα, που σίγουρα σου την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Τα prawn tacos με γουακαμόλε δεν άργησαν να εμφανιστούν, μα ούτε καθυστέρησαν να φτάσουν στο τραπέζι μας τα μαριναρισμένα σε IPA μπύρα, χοιρινά μπριζολάκια, συνδυασμένα από το Μάριο με καστανόχρωμη Uiltze Bird Dr Raptor μπύρα που σίγουρα θα τη ζητήσω και την επόμενη φορά.

Μια μπύρα που έγινε ένα και με το Truffle burger των 240g που και πάλι εντυπωσιάσε γευστικά όλη την ομάδα.

Ο επίλογος γράφτηκε με τη νεοαφιχθείσα vegan μηλόπιτα, που άρεσε πολύ σε όλη την ομάδα της Fine & Dine, αλλά και με μεγάλων διαστάσεων Ferrero Rocher Brownie που συνδυάστηκε αρμονικά, με αιθέρια Two Chefs Brewing – White Mamba wietbier.


 

Μυκηνών 7, Λευκωσία, 1065
70 006300 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας…

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα

Τρεις τελευταίες παραστάσεις για τις “Φοίνισσες” του Ευριπίδη, στην Πάφο, στη Λάρνακα και στη Δερύνεια

Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο