![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Καθώς η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει αλλά παραμένει ακόμη δροσούλα, το Salt & Fire σας προσκαλεί να ζήσετε την έναρξη μιας μαγικής αφύπνισης του αμπελώνα στην Οινοποιία Τσιάκκα.
Το Salt & Fire, σε συνεργασία με τον βραβευμένο σεφ Chis Theofanous, θα φιλοξενήσει το Awakening Volume 2 για δεύτερη χρονιά στο Οινοποιείο Τσιάκκα στις 31 Μαρτίου. Αυτό το αποκλειστικό γεγονός υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία με εκλεκτά πιάτα που συνοδεύονται από εκλεκτά κρασιά.
Ο βραβευμένος σεφ Chris Theofanous θα επιμεληθεί, όπως ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα, ένα μενού που θα αναδείξει τα εποχικά προϊόντα, συνδυασμένα με εκλεκτούς οίνους από το Οινοποιείο Τσιάκκα.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου