Καθώς η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει αλλά παραμένει ακόμη δροσούλα, το Salt & Fire σας προσκαλεί να ζήσετε την έναρξη μιας μαγικής αφύπνισης του αμπελώνα στην Οινοποιία Τσιάκκα.
Το Salt & Fire, σε συνεργασία με τον βραβευμένο σεφ Chis Theofanous, θα φιλοξενήσει το Awakening Volume 2 για δεύτερη χρονιά στο Οινοποιείο Τσιάκκα στις 31 Μαρτίου. Αυτό το αποκλειστικό γεγονός υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία με εκλεκτά πιάτα που συνοδεύονται από εκλεκτά κρασιά.
Ο βραβευμένος σεφ Chris Theofanous θα επιμεληθεί, όπως ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα, ένα μενού που θα αναδείξει τα εποχικά προϊόντα, συνδυασμένα με εκλεκτούς οίνους από το Οινοποιείο Τσιάκκα.
Το ίδρυμα Βίκτωρ Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Espace Jouenne στη Μασσαλία καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει την ομαδική έκθεση “OTHER
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα