Γαστρονομική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών με τον διάστερο Kazuyuki Tanaka στο Cap St Georges Hotel & Resort

Με μεγάλη χαρά αναμένουμε την άφιξη του διακεκριμένου σεφ Kazuyuki Tanaka, ο οποίος έχει τιμηθεί με 2 αστέρια Michelin, για ένα μοναδικό γαστρονομικό διήμερο στο Cap St Georges Hotel & Resort.

Στις 30 και 31 Μαΐου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξεχωριστά δείπνα, επιμελημένα αποκλειστικά για την περίσταση, στον εκλεπτυσμένο χώρο Sky7, που βρίσκεται στον 7ο όροφο του θερέτρου, με πανοραμική θέα.

Ο σεφ Tanaka ξεχωρίζει για τη δυναμική και ευρηματική του κουζίνα, συνδυάζοντας την ακρίβεια της ιαπωνικής γαστρονομίας με τα πιο εκλεκτά γαλλικά υλικά. Το ταλέντο του έχει αναγνωριστεί διεθνώς, με τον οδηγό Gault & Millau να του απονέμει τον τίτλο «Grand of Tomorrow».

+357 2600 0000
Email: reservations@capstgeorges.com

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή