Ο βραβευμένος, με 2 αστέρια Michelin στο πέτο του, chef Daniele Lippi, στο Cap St. Georges

Στις 26 και 27 Ιανουαρίου, το Cap St Georges Hotel & Resort στην Πάφο,  υποδέχεται τον βραβευμένο σεφ Daniele Lippi από την Ιταλία για τα καθιερωμένα Sky Stars Culinary events του ξενοδοχείου, που εντυπωσιάζουν όλους τους γαστρονόμους από τα γεννοφάσκια του ξενοδοχείου.

Ο σεφ Daniele Lippi έχει λάβει αξιοσημείωτες διακρίσεις και βραβεία, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή του και το ταλέντο του. Η μαγειρική του αναδύεται στο πιάτο ως ένας συνδυασμός παράδοσης και καινοτομίας, δημιουργώντας μια αρμονική και ξεχωριστή εμπειρία φαγητού.

Συνδυάστε τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία με μια χαλαρωτική διανυκτέρευση με το ειδικό πακέτο που προσφέρει το ξενοδοχείο εδώ

Για όσους δε θα διαμείνουν στο κατάλυμα, αλλά θα ήθελαν να απολαύσουν αυτήν την εκλεκτή γαστρονομική εμπειρία, καλούνται να επικοινωνήσουν με την ομάδα κρατήσεων στο +357 2600 0000 ή μέσω email στο: reservations@capstgeorges.com.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Καλοκαιρινές εμπειρίες Ρους

Δελτίο τύπου Από τις 15 Ιουνίου, και για το υπόλοιπο καλοκαίρι, το εστιατόριο ῥοῦς θα παραμείνει ανοικτό για ιδιωτικές εκδηλώσεις και πάρτυ, με μενού που