
Ο Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλος αναλαμβάνει Consultant & Culinary Director του AMANO Kitchen Bar στη Λευκωσία.

Το AMANO Kitchen Bar συνεχίζει το ταξίδι του με μια νέα γαστρονομική προσέγγιση.
Με τον Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλο στο ρόλο του Consultant & Culinary Director, το AMANO εξελίσσεται σε έναν χώρο με βαθύτερη ταυτότητα και αυθεντικότητα· μια γαστρονομική φιλοσοφία που τοποθετεί την πρώτη ύλη στον πυρήνα της γεύσης.
Με διαδρομή από την Ελλάδα ως τη Νότια Ισπανία, ο Ιωσήφ κουβαλά μαζί του εικόνες, αρώματα και βιώματα από τη Μεσόγειο — τόπους που διαμόρφωσαν τη μαγειρική του ταυτότητα.

Η φιλοσοφία του εμπνέεται από την Aegean–Mediterranean κουζίνα και εκφράζεται μέσα από έναν σύγχρονο steakhouse χαρακτήρα: καθαρές γεύσεις, φλόγα, φρεσκάδα και σεβασμός στην πρώτη ύλη. Από τα εκλεκτά κρέατα έως το “catch of the day”, κάθε πιάτο ξεκινά από την αγνότητα της πρώτης ύλης και εξελίσσεται με ευαισθησία και τεχνική ακρίβεια.
Το γευστικό όραμα του AMANO, όπως το εκφράζει αυτή η συνεργασία, είναι να δημιουργεί γεύσεις που αφηγούνται ιστορίες — γεύσεις που ξυπνούν αναμνήσεις, αλλά αποτυπώνονται με σύγχρονη ματιά.

Δεν πρόκειται απλώς για ένα νέο μενού· είναι μια νέα εμπειρία, σχεδιασμένη να σε ταξιδεύει στη Μεσόγειο, εκεί όπου το φαγητό είναι τρόπος ζωής.
Το AMANO παραμένει φιλόξενο και ζεστό, με μια αισθητική που αποπνέει αυθεντικότητα· έναν χώρο που σε κάνει να νιώθεις οικεία, σαν να ανήκεις εκεί.
Κάθε λεπτομέρεια, από το service μέχρι τη φιλοσοφία της κουζίνας, αποπνέει απλότητα, συνειδητότητα και αγάπη για το αληθινό.
Με την υπογραφή του Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλου, το AMANO βρίσκει ξανά τον πυρήνα του: τη Μεσόγειο στην πιο καθαρή, ανθρώπινη και εμπνευσμένη μορφή της.

Αγαπητοί συντάκτες, Σας γράφουμε ως εκπαιδευτικοί, αλλά πάνω απ’ όλα, ως άνθρωποι που καθημερινά στέκονται απέναντι και δίπλα σε παιδιά και νέους που μεγαλώνουν μέσα σ’

Ο Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλος αναλαμβάνει Consultant & Culinary Director του AMANO Kitchen Bar στη Λευκωσία. Το AMANO Kitchen Bar συνεχίζει το ταξίδι του με μια νέα

Το ιταλικό εστιατόριο Pinolo γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών με τον πιο γευστικό και δημιουργικό τρόπο αφιερώνοντας ένα μεσημέρι στην τέχνη των ζυμαρικών. Το αγαπημένο

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, η BIGA Neapolitan Pizza έχει καθιερωθεί για την αφοσίωσή της στην ποιότητα, την αυθεντικότητα και τη φιλοξενία. Με βασικό συστατικό το

Αν ο Δεκέμβρης είναι για σένα η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου, τότε ετοιμάσου για ένα ταξίδι γεμάτο λαμπιόνια, αγορές, φως, μουσική, αρώματα και φυσικά……shopping!Αυτές
