![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Στις 26 και 27 Ιανουαρίου, το Cap St Georges Hotel & Resort στην Πάφο, υποδέχεται τον βραβευμένο σεφ Daniele Lippi από την Ιταλία για τα καθιερωμένα Sky Stars Culinary events του ξενοδοχείου, που εντυπωσιάζουν όλους τους γαστρονόμους από τα γεννοφάσκια του ξενοδοχείου.
Ο σεφ Daniele Lippi έχει λάβει αξιοσημείωτες διακρίσεις και βραβεία, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή του και το ταλέντο του. Η μαγειρική του αναδύεται στο πιάτο ως ένας συνδυασμός παράδοσης και καινοτομίας, δημιουργώντας μια αρμονική και ξεχωριστή εμπειρία φαγητού.
Συνδυάστε τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία με μια χαλαρωτική διανυκτέρευση με το ειδικό πακέτο που προσφέρει το ξενοδοχείο εδώ
Για όσους δε θα διαμείνουν στο κατάλυμα, αλλά θα ήθελαν να απολαύσουν αυτήν την εκλεκτή γαστρονομική εμπειρία, καλούνται να επικοινωνήσουν με την ομάδα κρατήσεων στο +357 2600 0000 ή μέσω email στο: reservations@capstgeorges.com.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου