
Τα μεσημέρια της Κυριακής, θα είναι πλέον Sera by Ettore Botrini. Άλλο που δεν ήθελες, δηλαδή, να μαζέψεις την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες σου, στην έδρα του, το Four Seasons Hotel, για να εστιαστείς στους πλημμυρισμένους από φως και φυσική ζεστασιά, ντιζαϊνάτους χώρους του, έχοντας πιάτο μπροστά σου τα γαλαζοπράσινα φόντα από τη θάλασσα και τους εξωτικούς κήπους του ξενοδοχείου.
Ο μισελενάτος Μποτρίνι, ο Πανίκκος Χατζηττοφή και η γαστρονομική τους μπριγάδα, έχουν ήδη κάνει τα πλάνα τους, επί χάρτου, αλλά και στις χύτρες, τις σχάρες και τα τηγάνια και είναι στην αφετηρία, έτοιμοι για να τρέξουν ένα μενού, που θα θυμίζει Κυριακή, σπίτι, μοίρασμα, αγάπη κι οικογένεια. Να μη σου τα ΄γράψω κι όλα, γιατί τότε θα χαλάσω τη μαγεία των γαστριμαργικών εκπλήξεων που έχουν ετοιμαστεί για πάρτι σου.
Four Seasons Hotel
25 858000






Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
