Το Pinolo γιορτάζει το Pasta Week με ένα αυθεντικό ιταλικό ταξίδι γεύσεων

Το ιταλικό εστιατόριο Pinolo γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών με τον πιο γευστικό και δημιουργικό τρόπο αφιερώνοντας ένα μεσημέρι στην τέχνη των ζυμαρικών.

Το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο της πρωτεύουσας υποδέχθηκε την Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2025, food lovers για μια μοναδική, διαδραστική γαστρονομική εμπειρία, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να απολαύσουν το Pasta Week Menu, αλλά να το δημιουργήσουν από την αρχή.

Φορώντας ποδιές και χωρισμένοι σε ομάδες, οι συμμετέχοντες μεταμορφώθηκαν για λίγο σε chefs, φτιάχνοντας από την αρχή πιάτα από το ειδικά επιμελημένο μενού του Pasta Week. Με την καθοδήγηση της ομάδας των σεφ του Pinolo, η μαγειρική έγινε εμπειρία και απόλαυση μαζί.

Κάθε πιάτο του Pasta Week Menu, διηγούνταν τη δική του ιστορία με τη φιλοσοφία να παραμένει ξεκάθαρη: τα ζυμαρικά είναι καλύτερα όταν τα μοιράζεσαι!

Το event ολοκληρώθηκε αφήνοντας στους προσκεκλημένους γλυκές αναμνήσεις κι ένα μοναδικό δώρο: ένα βαζάκι με αυθεντικά ιταλικά ζυμαρικά, για να συνεχιστεί η γευστική εμπειρία και στο σπίτι.

Ιnfo:

Το εστιατόριο PINOLO άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της Λευκωσίας, το 2022. Με έμφαση στα χειροποίητα ζυμαρικά και τις πίτσες, σερβίρει σε μια οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα, κάνοντάς το έναν προορισμό για όλους όσοι αναζητούν μια αυθεντική ιταλική εμπειρία.

Βρείτε το στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 9, Κτήριο Σεβέρη  στη Λευκωσία, στο τηλέφωνο 22 570750, στο Instagram, στο Facebook και μέσω της ιστοσελίδας www.pinolo.com.cy.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού