
Σκηνικό για πολλές πολλές φωτογραφίες, selfies, ινσταγκραμικά ποσταρίσματα, που σ’ όλες, εκτός από εσένα, τους φίλους και την οικογένειά σου, θα πρωταγωνιστεί η όμορφη αγριάδα της κυπριακής φύσης του Ακάμα και φυσικά το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού.
Τα φρέσκα ψάρια από το Λατσί θα πρωταγωνιστήσουν κι αυτά στο τραπέζι σου, όπως εσύ γουστάρεις, μα πριν από αυτά, νίκα κι εσύ την πρώτη σου λιγούρα με σπιτικό ψωμί και ζεστές πιτούλες, σταφιδάτες μαύρες ελιές και ελαιόλαδο από την περιοχή, ευλογημένο με φρέσκο θυμάρι που θα το ψαλιδίσουν μπροστά σου στο μπολάκι.
Μια ταραμοσαλάτα με λεμονόχορτο και tobiko χαβιάρι και μια φάβα με κόλιανδρο, να τα πάρεις οπωσδήποτε, μα δώσε έμφαση στη σαλάτα με Heirloom παντζάρια και σάλτσα ροδιού και στη μεσογειακή σαλάτα θαλασσινών, δομημένη με μαριναρισμένα λαχανικά και φρεσκότατα καλούδια της θάλασσας.
Πες “ναι” και στα ραβιόλι κολοκύθας με τρούφα ή στο χειροποίητο χαλούμι με βασιλικό και ντοματίνια, αλλά μην παραλείψεις την grand ατραξιόν, το χαλίτζι που ο chef David Goodridge και η ομάδα του, κλείνουν σε χοντρό φύλλο κρούστας, παντρεύοντάς το στο τέλος με γλυκό καρυδάκι, σπαράγγια και φρέσκα τρούφα.
Τα vegan, α λα κόφτα κεφτεδάκια σε στρώμα από κριθαράκι, φακές και μπρινουάζ λαχανικά, ονειρικά, όπως ονειρικό ήταν και το μπαρμπούνι που πετύχαμε εμείς, που δεν στο κρύβω, ήταν από τα καλύτερα που έχουμε δοκιμάσει. Κριτσανιστό, ζουμερό εσωτερικά μα πάνω από όλα φρεσκότατο, να μοσκοβολά θάλασσα.
Ξενοδοχείο Άνασσα, Πόλη Χρυσοχούς
26 888000
Μπορεί η δήλωση ότι “η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες” να ακούγεται κάπως κλισέ, όμως στην πολυβραβευμένη ταβέρνα του Παραλιμνίου, τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Παράδοση,
Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες, Ως διευθυντής γνωστού ξενοδοχείου στην πόλη της Πάφου, αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας μια δυσάρεστη, αλλά πραγματική κατάσταση που βιώσαμε
Ο Δήμος Λακατάμειας, στο πλαίσιο της πολιτιστικής του δράσης και της ανάδειξης της φυσικής ομορφιάς του Πεδιαίου Ποταμού, διοργανώνει την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2025, στο
Στο πεντάστερο NissiBlu Beach Resort στην Αγία Νάπα θα πας και θα ξαναπάς, γιατί είναι σ’ όλα του μοναδικό. Τόσο μοναδικό, όσο και οι υψηλές
Μία νέα έκδοση, με “Gefsis” κι αρώματα ελληνικά, που αγκαλιάζει όλο το φυσικό περιβάλλον της Ελλάδας: Γη, Θάλασσα, Φάρμα, μαζί με το ισχυρό ένστικτο της