![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Τα μεσημέρια της Κυριακής, θα είναι πλέον Sera by Ettore Botrini. Άλλο που δεν ήθελες, δηλαδή, να μαζέψεις την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες σου, στην έδρα του, το Four Seasons Hotel, για να εστιαστείς στους πλημμυρισμένους από φως και φυσική ζεστασιά, ντιζαϊνάτους χώρους του, έχοντας πιάτο μπροστά σου τα γαλαζοπράσινα φόντα από τη θάλασσα και τους εξωτικούς κήπους του ξενοδοχείου.
Ο μισελενάτος Μποτρίνι, ο Πανίκκος Χατζηττοφή και η γαστρονομική τους μπριγάδα, έχουν ήδη κάνει τα πλάνα τους, επί χάρτου, αλλά και στις χύτρες, τις σχάρες και τα τηγάνια και είναι στην αφετηρία, έτοιμοι για να τρέξουν ένα μενού, που θα θυμίζει Κυριακή, σπίτι, μοίρασμα, αγάπη κι οικογένεια. Να μη σου τα ΄γράψω κι όλα, γιατί τότε θα χαλάσω τη μαγεία των γαστριμαργικών εκπλήξεων που έχουν ετοιμαστεί για πάρτι σου.
Four Seasons Hotel
25 858000
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου